Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Blíží se Vánoce a vy stále nevíte, co dát vašim blízkým? Pokud jim chcete usnadnit život například tím, že již nebudou muset vysávat ručně, je skvělou volbou pořízení robotického vysavače, který za ně vysávání vyřeší. Jak ale vybrat takový, který bude dávat smysl jak z hlediska ceny, tak i výkonu? Žádné strachy, na nabídku jsme se za vás zaměřili a vybrali pro vás 5 super vysavačů DreameBot, které si rozhodně zaslouží pozornost pro jejich vynikající uklízecí schopnosti. Pojďme tedy na ně.

DreameBot L10S Ultra

Robotický vysavač DreameBot L10s Ultra je silný a spolehlivý pomocník. Kromě vysávání se snadno vyrovná i s vytíráním, má integrovanou 3D kameru a je vybaven funkcí automatického samočištění.

DreameBot L10 Ultra zakoupíte zde.

DreameBot L10s Pro

Robotický vysavač s mopem DreameBot L10s Pro je schopný elegantně zvládnout všechny druhy podlah. Je vybaven senzorem proti pádu, umožňuje ovládání hlasem, snadno překoná překážky do výšky 2 cm a je plně kompatibilní s Google Assistant.

DreameBot L10s Pro zakoupíte zde.

DreameBot Z10 Pro

Pokud hledáte pomocníka, který kromě vysávání zastane i vytírání, můžete sáhnout po DreameBot Z10 Pro. Robotický vysavač s mopem DreameBot Z10 Pro představuje vynikající volbu pro čištění různých typů podlah. Tento inteligentní vysavač nabízí širokou škálu funkcí, které vám usnadní úsporu času a práce. Obsahuje například pokročilou navigaci pomocí technologie LiDAR a dokáže pracovat až 150 minut na jedno nabití.

DreameBot Z10 Pro zakoupíte zde.

DreameBot L10 Prime

Robotický vysavač DreameBot L10 Prime je spolehlivý pomocník, který vám ulehčí mnoho práce. Vedle vysávání je schopen i vytírání, nabízí automatické samočištění, senzor proti pádu ze schodů a moderní navigační technologii LiDAR.

DreameBot D9 Max zakoupíte zde.

DreameBot D9 Max

Robotický vysavač s mopem DreameBot D9 Max je skvělým společníkem pro účinné úklidové práce. Bez problémů zvládá různé typy podlah a nabízí možnost mokrého i suchého čištění. Díky vestavěnému senzoru proti pádu ze schodů poskytuje bezpečnostní prvky, a umožňuje také ovládání prostřednictvím mobilní aplikace.

DreameBot D9 Max zakoupíte zde.

Dnes nejčtenější

.