Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Apple produkty nepatří k nejlevnějším. Produkty z Apple univerza jsou nákladné nejen kvůli značce jako takové. Ale především kvůli komfortu, dobré funkčnosti a vzájemné provázanosti jednotlivých zařízení, kterou navíc ani nemusíte nastavovat. Slevové akce na Apple jsou proto vítané širokými zástupy fanoušků. Jestliže jste poslední velkou slevu propásli, nevadí. Nová se jistě již připravuje. A díky online letákům vám už žádná neuteče.

Slevy na Apple v řádu tisíců korun nejsou žádnou výjimkou

Jako u každé jiné značky, i u produktů Apple universa se obchodníci snaží nalákat kupující na zajímavé cenové akce. Jednak tím pomohou dosavadním uživatelům Android zařízení odhodlat se Apple alespoň vyzkoušet, jednak i dlouholetým Apple fanouškům umožní pořídit si vyhlédnutou elektroniku za výhodnější ceny, které si ještě mohou dovolit.

A protože iPhony, iPody, Apple WatchMacBooky stojí vyšší tisíce korun, bývají i cenové akce poměrně štědré. Ušetřit tisíce korun v nich můžete celkem pravidelně. Stačí dvě věci: mít přístup k online letákům a mít našetřeno (nebo vyřízenu možnost okamžitého čerpání peněz, třeba z kreditní karty, odložených plateb, předschválené půjčky aj.). 

1560_900_iPhone-14-Plus-LsA

Proč online letáky?

Asi vás napadají důvody, proč právě online letáky, třeba v Letákomatu. Ano, jsou nejjednodušší cestou k neustálému přehledu o aktuálních slevách (nejen) na Apple zařízení. Ale pojďme si na jedno místo shrnout detailní důvody, proč tomu tak je. Některé z nich patří do kategorie „netušených“:

  • Co je online, máte stále u sebe. To je jistě největší výhodou. Kdykoliv si vzpomenete, podíváte se, ujistíte se, najdete… 
  • Co je online, je vždycky aktuální. Netřeba třídit hromadu papírových letáků a hledat v nich „poslední vydání“.
  • Co se v onlinu změní, na to můžete být automaticky upozorněni. Netřeba vyhlížet nový akční leták. Doputuje k vám sám. Emailem, notifikací, či jakkoliv jinak.
  • Co je online, dá se koncentrovat na jedno místo. A tím si ušetřit spoustu času přeskakováním mezi stránkami sledovaných obchodů. 
  • Co je online a koncentrované na jednom místě, dá se filtrovat. Třídit dle vašich preferencí, zájmů, podle obchodů atp. 
  • A především: co je online, nemusí být na papíru. Jistě cítíte i ekologický a ekonomický rozdíl. Tuny papírových letáků naštěstí už máme za sebou. Spousta obchodních řetězců sice ještě tiskne letáky, ale zdaleka ne v takovém množství, jako ještě před deseti lety. Ušetříme nejen spoustu papíru jakožto suroviny, ale i náklady na výrobu, tisk, rozvoz a pak svoz a likvidaci. E nevytříděném a všude poletujícím papíru u některých obchodů a sídlišť ani nemluvě. Prostě: letáky jsou platné jen několik dní, hned nato se z těch papírových stává odpad. 

Dnes nejčtenější

.