Zavřít reklamu

Falešné AirPods jsou jedním z největších problémů pro Apple na trhu s padělky. Právě populární sluchátka se totiž stala jedním z nejvíce napodobovaných produktů z celého IT segmentu a v mnoha případech je skutečně nelze poznat téměř za žádných okolností. Dnes se však podíváme na něco zcela jiného, než na dokonalou kopii AirPods. Během nedávných nákupů v Rakousku jsem totiž objevil falešné AirPods Max, což je věc, se kterou jsem se osobně ještě nesetkal.

Sluchátka, která na první pohled připománají skutečné AirPods Max, však již z méně něž dvou metrů dávají jasně najevo, že s originálem nemají nic společného. Zatímco klasické AirPods tvoří hned několik různých materiálů, zde je to jen jeden jediný a tím, jak jistě dobře hádáte, je samozřejmě plast.

Tato kopie je skutečně spíše pro zasmání a i za tímto účelem jsem se rozhodl o ni napsat, protože splést si tato sluchátka s originálem nemůže snad nikdo. Nejzajímavější na všem je fakt, že sluchátka nejsou vyfoceny někde v tržnici v Turecku nebo Egyptě, ale uprostřed vehlasného nákupního centra v Rakousku. Říkat vám v tomto případě, ať si na nákup falešných AirPods dáte pozor je zřejmě celkem zbytečné, protože tento šunt rozezná od originálu i slepec. V případě lepších napodobenin si však skutečně dávejte pozor a kupujte vždy originální kousek. Ostatně dokonalé kopii klasických AirPods jsme se věnovali v následujícím článku.

Dnes nejčtenější

.