Zavřít reklamu

Komerční sdělení: ABRA Flexi je chytrý software pro menší byznys. Jednoduše ho můžete používat online a díky API ho propojit s jakoukoli další moderní aplikací. A nyní ho můžete vyzkoušet na 2 měsíce zdarma.

Responzivní design zaručí, že do své firmy nahlédnete na svém iMacu, MacBooku, iPadu i iPhonu. Kromě toho Flexi běží na počítačích s Windows nebo i Linuxem. V rámci jedné firmy je možné platformy libovolně kombinovat. Každý zkrátka pracuje na zařízení, na které je zvyklý. Flexi kromě účetnictví řeší kompletní obchodní proces a pomůže s cenotvorbou, HR administrativou i skladem.

Proč spojit Flexi a Mac? Tady máte 5 důvodů:

1. Mac je cool, Flexi reflektuje trendy.

Webové rozhraní ABRA Flexi je napsané v jazyce JavaScript/ES6, který se v posledních letech bouřlivě vyvíjí a v rámci vývojářské komunity funguje coby trend setter. Se vším tak přichází jako první. A my jsme u toho. 

2. Mac je intuitivní, Flexi se Vám přizpůsobí.

Přirozeně přesouváte sloupce a nastavujete si, co a jak chcete zobrazit. Při zadávání dat nemusíte znát přesný kód nebo název, protože účetní program ABRA Flexi vám všechno „našeptá“. Responzivní design a dark mode jsou samozřejmostí. 

3. Mac je smart, Flexi nabízí chytré funkce.

Třeba uhrazení faktury pomocí QR kódu. A co když potřebujete hromadně změnit údaje na dokladech? Žádný problém. Jde to dokonce současně na hlavičkách i položkách.

4. Mac je easy, Flexi dává přehled.

Hned, jak se přihlásíte, zobrazí se přehledný dashboard – okamžitě vidíte například zůstatek na účtu, hodnotu nezaplacených faktur, vývoj tržeb nebo další informace z účetnictví. 

5. Na Mac i Flexi se dají napojit super appky.

API jsme u Flexi vymazlili tak, že připojit další aplikace je čirá radost. Napojit na něj můžete e-shop, banku, CRM a další skvělé aplikace, třeba Roger, Rossum nebo SupportBox.

Chcete vyzkoušet ABRA Flexi pro Mac na 2 měsíce zdarma? Přečtěte si postup na našich stránkách.

ABRA_Flexi_mockup_MacBook_800x550

Dnes nejčtenější

.