Zavřít reklamu

V současnosti si můžete v Apple Storech, potažmo v Apple Online Storu zakoupit prakticky jen elektroniku, popřípadě doplňky k ní. Apple sice ve svém domovském Cupertinu provozuje i dvě speciální prodejny, kde lze zakoupit jeho merch v podobě hrníčků, triček, tašek a tak podobně, ale tyto prodejny vlastně ani nenazývá Apple Story a tudíž je za ně nelze vnímat. Zdroje velmi dobře informovaného reportéra Marka Gurmana z Bloombergu však tvrdí, že trička, ale i řada dalšího oblečení si půjde zanedlouho v Apple Storech, potažmo na eshopu Applu zakoupit. 

Pokud doufáte, že si od Applu v dohledné době koupíte například tričko, mikinu či čepici s jeho logem, jste na omylu. Prodej firemního merche se totiž v Apple Storech nechystá. Zdroje Gurmana však tvrdí, že díky obrovské oblibě seriálu Ted Lasso z Apple TV+ má Apple v plánu spustit prodej jeho merche právě přes vlastní prodejní kanály. V současnosti je přitom merch dostupný jen online na eshopu Nike, který sponzoruje i fiktivní tým, jenž Ted Lasso trénuje. 

Třetí sezóna seriálu Ted Lasso skončí na Apple TV+ už 31. května a bez jakékoliv nadsázky se o ní dá hovořit jako o jedné z nejočekávanějších události na Apple TV+ letošního roku. Nebylo by proto žádným překvapením, kdyby začal Apple merch k tomuto seriálu prodávat právě s ohledem na konec nejnovější série jeho seriálu. Zda se tak stane či nikoliv nicméně ukáží až nadcházející dny. Jisté je minimálně to, že pokud prodej merche skutečně odstartuje, Apple na tuto novinku upozorní skrze tiskovou zprávu. 

Dnes nejčtenější

.