Zavřít reklamu

Jak na iPhonu udělat koláž je otázka, která zajímá nejednoho jablíčkáře, který chce na svém iPhonu kreativně pracovat s fotografiemi. Nativní aplikace Fotky na iPhonu sice nabízí celou řadu nástrojů pro úpravy a vylepšení vašich snímků, nenabízí ale bohužel žádný způsob, jak na iPhonu vytvořit koláž. To ale samozřejmě neznamená, že by vytvoření koláže na iPhonu nebylo absolutně možné.

Ve skutečnosti totiž existuje hned několik způsobů, jak na iPhonu udělat koláž. Jednou z možností je stažení některé aplikace třetí strany, která si s tvorbou koláže poradí. Není ale jednoduché doporučit jen jednu jedinou aplikaci, nemluvě o tom, že řada aplikací nabízí možnost tvorby koláže v rámci placeného obsahu.

Jak na iPhonu udělat koláž

Další možností, jak na iPhonu udělat koláž, je použití zkratky. Zkratka je ke stažení zcela zdarma a funguje naprosto skvěle a spolehlivě. Zkratek, která vám na iPhonu pomohou s vytvořením koláže, existuje mnoho. My vám rozhodně doporučujeme zkratku s názvem Combine Screenshots.

  • Na iPhonu spusťte Safari a vložte do adresního řádku odkaz ke stažení zkratky Combine Screenshots.
  • Nainstalujte zkratku podle pokynů na displeji.
  • Nyní zkratku spusťte.
  • Vyberte požadované fotografie a vpravo nahoře klepněte na Přidat.
  • Koláž se automaticky vytvoří a uloží do fotogalerie vašeho iPhonu.

Nyní jsme se naučili, jak snadno a rychle na iPhonu udělat koláž s použitím zkratky Combine Screenshots. Koláž můžete samozřejmě poskládat ze všech typů snímků, a navzdory názvu zkratky se nemusíte omezovat jen na screenshoty. Počet snímků není nijak omezen.

Dnes nejčtenější

.