Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte kvalitní bezdrátová sluchátka za vynikající cenu? Pak pro vás máme tip na jeden model, který stojí jak z hlediska zvukové kvality, tak i ceny skutečně za to. Řeč je o bezdrátových sluchátkách Belkin SoundForm, která můžete díky slevovému kódu lsa zakoupit s 50% slevou. Ale pozor, slevový kód lze využít pouze 5x, takže se ke sluchátkům dostane jen pět šťastlivců. 

D880500301-1000-1000

Sluchátka Belkin SoundForm toho nabízí svým uživatelům opravdu dost počínaje kvalitním zvukem, pokračujíc přes voděodolnost IPX5 či solidní výdrží na nabití a konče možností základního ovládání přímo přes dotykové plošky na jejich těle. Jelikož se navíc jedná o sluchátka špuntová, při zvolené správné velikosti silikonového špuntu si můžete být jistí tím, že vám budou držet v uších jako přibitá. Mimochodem, na výběr je celkem ze tří velikostí špuntů, takže by s přizpůsobením sluchátek neměl být problém. 

Běžná cela sluchátek Belkin SoundForm je 990 Kč, díky slevovému kódu lsa je však můžete u našeho partnera Mobil Pohotovost získat za 495 Kč, tedy o polovinu levněji. Jak však zaznělo výše, kód platí pro pět nejrychlejších. S nákupem proto raději příliš neváhejte, ať pak nejste zklamaní. 

Sluchátka Belkin SoundForm seženete na MP zde

Dnes nejčtenější

.