Zavřít reklamu

To, o čem se v posledních několika dnech hovořilo primárně v rovině spekulací založených na zjištění leakerů se nyní potvrdilo. Řeč není samozřejmě o ničem jiném než o přípravách operačního systému iOS 16.4.1, který na iPhonech odstraní chyby sužující nynější iOS 16.4.

Jelikož bude iOS 16.4.1 jen opravným patchem vydaným ještě před iOS 16.5, Apple jej testuje jen interně mezi svými vývojáři. Prozradilo jej konkrétně to, že se z iPhonů s iOS 16.4.1 lidé z Applu připojují na nejrůznější weby ve světě, jejichž analytické nástroje je tím pádem registrují. Díky tomu je tedy jasné, že se na iOS 16.4.1 pracuje a že zanedlouho dorazí. Nejpravděpodobnější je pak hned začátek příštího týdne. Co se pak týče oprav chyb, dočkat bychom se měli plnohodnotné opravy aplikace Počasí a odstranění bugu s WiFi, který způsobuje neustálé vyžadování hesla pro připojení. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.