Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Bezpečnost až na prvním místě? Pokud se vám nechce investovat desetitisíce do kamerových systémů, podívejte se na nabídku IP kamer Xiaomi v Mobil Pohotovosti. V nabídce naleznete jak vnitřní, tak i venkovní outdoor kamery, jejichž instalaci a používání zvládnou i ti největší technologičtí začátečníci. Kamery jsou navíc teď zlevněné, některé dokonce až na polovinu. Za pár stovek si tak pořídíte kvalitní přístroj, díky kterému vás při příchodu domů nic nepřekvapí. 

1520_794-3

Investice, která se vyplatí ve všech případech

Už jste se ocitli v situaci, kdy jste byli mimo domov, a nebyli jste si jisti, zda jste před odjezdem zavřeli okno? Spí vám ve druhém pokoji miminko, na které se potřebujete jedním kliknutím podívat? Nebo máte doma neposedného mazlíčka, kterého potřebujete z kanceláře sem tam zkontrolovat či utišit na dálku vaším hlasem? Anebo si prostě jen chcete být jistí, že je doma vše v pořádku? Ve všech těchto případech vám pomůžou IP kamery. Ty můžete jednoduše ovládat pomocí telefonu, který zároveň umožní obraz sledovat. Jediné, co pro instalaci a fungování kamer potřebujete, je dosah wifi. 

3

Kamery jsou vybavené i nočním viděním nebo třeba technologií pro rozpoznávání člověka. Díky tomu nebudete upozorňováni na detekci pohybu, pokud například kamera zachytí poletující hmyz. Některé kamery jsou vybavené i gyroskopickým senzorem, který zachytí abnormální pohyb a následně zašle varovné upozornění na váš mobilní telefon. Kamery je možné kamkoliv položit ale i připevnit na zeď. Používání kamer už nemůže být jednodušší. Z nabídky si vybere opravdu každý.

Kompletní nabídka IP kamer

Vnitřní kamery

Venkovní kamery

1

Dnes nejčtenější

.