Zavřít reklamu

Netflix nabízí přímo na svém webu zajímavou možnost, jak mu říct, jaké filmy a seriály byste rádi viděli v jeho nabídce. Pokud se přihlásíte na netflix.com do svého profilu, pak najdete přímo pod ikonou vašeho účtu menu, ve které stačí zvolit Centrum zákaznické podpory Netflix. Tam pak v menu najdete mimo jiné i položku s názvem Požádat o TV pořady nebo filmy. Jakmile na ni kliknete, dostanete se do ankety, kam můžete napsat trojici filmů nebo seriálů, jenž byste chtěli na Netflixu vidět. Jakmile svou volbu potvrdíte, máte možnost doporučit ještě další pořady a filmy. Samozřejmě nemůžete počítat s tím, že pokud napíšete nějaký film nebo seriál, automaticky se objeví v nabídce Netflixu. Ostatně sama společnost se k žádosti o TV pořady nebo filmy vyjadřuje následovně:

Děkujeme za zaslání vašich návrhů. Není v našich silách reagovat na jednotlivé podněty, o nově přidaných pořadech na Netflixu ale získáte přehled, když nás budete sledovat na sociálních médiích a zaregistrujete se k odběru našich e-mailů „Právě na Netflixu“. Jsme rádi, že nám posíláte svoje tipy, ale některé pořady a filmy na Netflixu uvádět nemůžeme. Některé důvody, proč pořad nemůžeme přidat:

  • Výhradní práva vlastní jiná společnost.
  • Příklad: Hra o trůny je seriál z produkce HBO.
  • Práva na streamování není možné zakoupit.
  • Další faktory jako oblíbenost, náklady nebo sezónnost a regionální dostupnost.

Pokud se však najde dostatek lidí, kteří budou chtít v nabídce vidět film nebo seriál, jenž bude výše uvedené podmínky splňovat, pak je opravdu reálné, že se v nabídce objeví. Pokud tedy chcete, můžete Netflixu doporučit, co má zařadit do nabídky, přímo zde.

Dnes nejčtenější

.