Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

X

Skupina mladých filmařů přijíždí v roce 1979 na texaský venkov, aby tam natočila film pro dospělé. Naneštěstí jsou jejich sousedy postarší manželé, kteří jim zdejší pobyt značně znepříjemní.

King

King, lvíče určené k pašování, uteče z letiště a najde útočiště v domě Inès a Alexe. Sourozenci pak dostanou bláznivý nápad odvézt ho zpátky do Afriky. Když se k jejich dobrodružství přidá dědeček Max, kterého předtím viděli jen dvakrát, je možné všechno.

Letní mráz

Je léto a Francii zasáhne polární zima. Deset osamělých a ztracených duší se navzájem shledá. Toto zásadní setkání je poslední šancí pro naději a strach, lásku a sny…

Hovory o počasí

Téměř čtyřicetiletá Clara opustila rodnou ves ve východním Německu a dělá si doktorát z filozofie v Berlíně. Jako ambiciózní intelektuálka nemá čas na dospívající dceru ani stárnoucí matku. Až návrat domů ji přiměje ke konfrontaci s vlastními hodnotami.

Přicházejí v noci

Smrtelná nákaza se rozšířila po celém světě. Tříčlenná rodina se ukrývá v domě hluboko v lesích. Když se objeví další přeživší, spojí přes prvotní nedůvěru své síly. Strach a paranoia jsou ale všudypřítomné.

Seriálové novinky na HBO Max

Tree Hill

Seriál o partě středoškoláků, kteří jsou si zpočátku dost vzdálení. Ve středu dění jsou bratři Scottové – Lucas a Nathan, mající společného otce a životní lásku – basketbal.

Malý Sheldon

Seriál dějově předchází Teorii velkého třesku a sleduje mladého Sheldona, který navštěvuje střední školu a snaží se zapadnout do okolního světa, zatímco se jeho rodina a přátelé snaží vyrovnat s jeho unikátními intelektuálními schopnostmi.

Nebe s.r.o.: Konec světa

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat.

The Last of Us

Když globální pandemie zničí civilizaci, přeživší Joel se ujme čtrnáctileté dívky, která může být poslední nadějí lidstva.

Dnes nejčtenější

.