Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jen dnes koupíte iPhone 14 128GB eSIM za 19 990 Kč. Kde? Na e-shopu DostupnyiPhone.cz. Skladem mají pouhých 20 ks, tak s nákupem neotálejte!

Napsali jste Ježíškovi o krásnou bílou krabičku s nápisem iPhone 14? Dobrá zpráva! Vaše přání se může splnit o 6 500 Kč levněji už 17 dní před Vánoci. Tento model ve variantě eSIM s pamětí 128 GB dnes koupíte v rámci akce Dostupná Středa pod dvacet tisíc! A pak že se zázraky nedějí!

Dostupná Středa

Určitě už to víte, ale jaké hardwarové i softwarové novinky v sobě iPhone 14 ukrývá? Výkonnost zajišťuje revoluční chip A15 Bionic s 5jádrovým GPU, díky operační paměti 6 GB bude i hraní her či renderování videí potěšením a  baterie vydrží i přes 20 hodin přehrávání videa.  Nový Photonic Engine udělá z 12 Mpx fotoaparátu s optickým zoomem kvalitní fotografie i v šeru.

V balíčku od DostupnyiPhone.cz dostanete kromě samotného telefonu taky příslušenství a slevu na příští nákup nebo servis. Na vše prodejce poskytuje jako jediný na trhu dvouletou záruku, a pokud kupujete telefon jako dárek pro někoho jiného, tak jej nepoužitý můžete bezplatně vyměnit až do poloviny ledna.

O prodejci

DostupnyiPhone.cz je jedním z nejkvalitnějších prodejců výstavních a použitých telefonů u nás. Pyšní se více než 600 pozitivními recenzemi na Google, takže kvalita zařízení opravdu odpovídá deklarované třídě. K telefonu si za lepší ceny můžete pořídit také doplňky. Prodejce nabízí Apple Watch, ochranná skla nebo obaly. Vše si můžete nechat poslat přes Zásilkovnu nebo vyzvednout na prodejně v Praze.

Dnes nejčtenější

.