Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro své blízké? Novým iPhone, Apple Watch, MacBookem nebo příslušenstvím k nim nešlápnete vedle. Na DostupnyiPhone.cz je koupíte za skvělou cenu s doručením do Vánoc.

Čím DostupnyiPhone.cz tolik vyniká? Jedná se o prodejce použitých a výstavních Apple zařízení, které ale splňují požadavky i těch nejnáročnějších jablíčkářů. Nejen, že e-shop poskytuje záruku dva roky na všechno své zboží (mimochodem jako jediný na trhu), ale také si můžete vybrat z různých kategorií opotřebení kvalitu, kterou požadujete. Prodejce zařízení označuje písmeny A+, A a B+, přičemž A+ je jako nový, A má jednu vlásečnicovou oděrku a B+ je mírně používaný.

iphone 11 unsplash

Při koupi iPhone dostanete také příslušenství, které už u novějších modelů nedává ani sám Apple, a taky poukaz na další nákup nebo servis. Za cenu, která je daleko nižší než ta v běžných obchodech, tedy dostanete opravdu spoustu muziky.

Nevíte si rady s výběrem?

A jaké modely patří letos mezi ty oblíbené? Tím nejatraktivnějším je model 13 Mini, který je velice kompaktní, ale zároveň patří k výkonnostní špičce. Tento telefon se hodí pro běžného uživatele, který telefon využívá k práci i zábavě. Pro méně náročné uživatele je to pak iPhone SE 2, což je sice starší model, ale rozhodně poměrově cena-kvalita vychází jako jeden z nejlepších.

Strachovat se ale nemusíte. Pokud telefon chcete darovat a nepodaří se vám odhadnout ten správný, na DostupnyiPhone.cz jej můžete nepoužitý bez problémů a zdarma vyměnit až do 16.1. 2023. Pokud ale chcete mít jistotu, zajděte si na prodejnu v Praze, kde vám s výběrem rádi poradí.

Dnes nejčtenější

.