Zavřít reklamu

Vánoce již klepou na dveře, a řada z vás již jistě vybírá vhodné vánoční dárky pro své blízké. Pokud se poohlížíte po ideálním dárku pro jablíčkáře, máme pro vás hrstku tipů na jablečné dárky do 1000 korun.

Reproduktor Xiaomi Mi Pocket Speaker 2

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2 je kompaktní, výkonný reproduktor s čistým, na poslech příjemným zvukem. Xiaomi Mi Pocket Speaker se může pochlubit rovnováhou basů i výšek, ovládání probíhá skrze hliníkovou mřížku na horní straně reproduktoru. Na jedno nabití nabízí výdrž až po dobu 7 hodin, jeho součástí je i mikrofon, takže lze reproduktor využít také pro handsfree hovory.

Reproduktor Xiaomi Mi Pocket Speaker zakoupíte zde.

Peněženka s lokátorem FIXED Smile Wallet

Majitelé chytrých mobilních telefonů zajisté ocení také chytrou peněženku. Tato konkrétní – tedy peněženka FIXED Smile Wallet – je nejen chytrá, ale také velmi kvalitně zpracovaná. Kromě toho, že udrží spolehlivě v bezpečí vaše karty, doklady i peníze, ji lze za pomoci aplikace propojit s iPhonem, a díky tomu ji kdykoliv vypátrat nebo jednoduše prozvonit.

Peněženku FIXED Smile Wallet zakoupíte zde.

Nabíječka do auta ChoeTech Magnetic Holder

ChoeTech Magnetic Holder je bezdrátová nabíječka do auta s podporou bezdrátového nabíjení. Nabízí celkový výkon 15W, samozřejmostí je přepěťová i podpěťová ochrana. Připojení probíhá skrze integrovaný USB-C kabel o délce 1,5 metru. ChoeTech Magnetic Holder nabízí podporu rychlého nabíjení, její součástí je i LED indikátor nabíjení.

ChoeTech Magnetic Holder zakoupíte zde.

Sluchátka Niceboy HIVE 2 Joy

Pokud vámi obdarovaný dává přednost náhlavním sluchátkům, můžete mu pořídit tato povedená sluchátka Niceboy HIVE 2 Joy. Na jedno nabití vydrží až 30 hodin, snadno se skládají, a lze je používat s kabelem i bez. Nabízí zvuk MaxxBass, umožňují přijímání handsfree hovorů i podporu hlasových asistentů. Výhodou je také jejich lehkost a pohodlí.

Sluchátka Niceboy HIVE 2 Joy zakoupíte zde.

Univerzální nabíječka AlzaPower

Nabíječka se hodí vždy a všude. Tato konkrétní nabíječka je opatřena USB-C vstupem, nabízí podpěťovou i přepěťovou ochranu i podporu technologie Power Delivery 2.0. Díky výkonu až 60 W se postará o spolehlivé nabití nejen tabletů a smartphonů, ale také notebooků a řady dalších zařízení s USB-C konektorem.

Univerzální nabíječku AlzaPower zakoupíte zde.

Epico pouzdro na MacBook

Pouzdro Epico spolehlivě a bezpečně pojme MacBooky s úhlopříčkou displeje do velikosti 16″. Toto nenápadné, univerzální pouzdro ochrání MacBook nejen před znečištěním, ale také před následky nárazů a menších pádů. Je lehké, snadno se čistí, díky výplni z bublinkové vrstvy ale počítač dokonale ochrání, a to po celém jeho obvodu. Hlavní materiál tvoří polyester, pouzdro je opatřené šikovnými vnějšími kapsami.

Pouzdro Epico na MacBook zakoupíte zde.

Bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE Drops 3

Niceboy HIVE Drops jsou skvěle vypadající bezdrátová sluchátka, která se mohou pochlubit funkcí přepínání skladeb, hlasového asistenta, pohodlného ovládání hlasitosti i možností přijímání hovorů. Jedná se o plně bezdrátová sluchátka  s podporou AAC  a SBC, odolností třídy IPX4, rozsahem 20-20000 Hz a dalšími skvělými funkcemi. Na jedno nabití slibují Niceboy HIVE Drops výdrž až 18 hodin.

Bezdrátová sluchátka Niceboy zakoupíte zde.

Stativ Starblitz TS-190PH

Pokud se chystáte obdarovat milovníka focení a natáčení, můžete mu udělat radost šikovným stativem Starblitz. Tento kompaktní, lehký pomocník je vybaven třícestnou hlavou a lze jej nastavit až do výšky 140 cm. Jeho váha činí necelý jeden kilogram, k přenášení slouží odolné, praktické, lehké pouzdro.

Stativ Starblitz zakoupíte zde.

Powerbanka Eloop MagSafe

Eloop je výkonná a spolehlivá powerbanka, která nabije nejen iPhone, ale i iPad. Nabízí podporu nabíjení přes USB-C, bezdrátového nabíjení Qi i MagSafe technologie, ke zdroji se připojuje skrze USB-C kabel. Její kapacita činí 10 000 mAh, můžete se pochlubit kompaktním tělem i praktickým stojánkem.

Powerbanku Eloop MagSafe zakoupíte zde.

Nabíjecí stanice 3v1

Pokud víte, že vámi obdarovaný vlastní více Apple produktů včetně Apple Watch a AirPods, zajisté mu uděláte radost nabíjecí stanicí, která kromě iPhonu nabije i další zmíněná zařízení. Je vyrobena z odolného hliníku a opatřená gumovými podložkami, díky kterým výborně drží na každém povrchu. Při nabíjení budete mít vždy pohodlný přístup k displeji nabíjeného iPhonu i Apple Watch.

 Nabíjecí stanici 3v1 zakoupíte zde.

Dnes nejčtenější

.