Zavřít reklamu

Procházení internetu tak, jak ho známe z iPadů, iPhonů nebo Maců, je na Apple Watch na první pohled nemožné. Jedná se ovšem opravdu jen o první pohled, protože jablečné chytré hodinky ve skutečnosti nabízí hned několik různých způsobů, jak na nich prohlížet obsah webu. Některé z nich si představíme v dnešním článku.

Otevření konkrétního odkazu

Pokud si na Apple Watch potřebujete prohlédnout jen jeden konkrétní odkaz, řešení je jednoduché – stačí, abyste si odkaz na danou webovou stránku poslali prostřednictvím nativního Mailu nebo Zpráv. Jakmile vám zpráva s příslušným odkazem přistane ve schránce, stačí jen zprávu otevřít na Apple Watch a jednoduše klepnout na daný odkaz. Tímto způsobem si nicméně můžete na displeji Apple Watch prohlédnout opravdu jen danou webovou stránku.

Siri

K otevření vybrané webové stránky můžete na vašich Apple Watch použít také virtuální hlasovou asistentku Siri. Diktování názvu webu ale může být v některých případech komplikované. Pokaždé nezapomeňte web nadiktovat i s koncovkou domény. Stránku poté můžete libovolně procházet a klepnutím otevírat další odkazy na jednotlivé podstránky.

Přístup z Googlu

Za pomoci jedné z výše uvedených metod otevřete na vašich Apple Watch hlavní stránku Google vyhledávače. V horní části displeje klepněte na vyhledávací pole a prostřednictvím preferované metody (diktování, psaní prstem, nebo psaní na klávesnici v případě kompatibilních modelů Apple Watch).

Zkratka

Skvělou možností, jak na Apple Watch zprovoznit internet, je použití zkratky, která vám to umožní. V našem seriálu o zkratkách jsme v průběhu uplynulých měsíců a let představili hrstku takovýchto zkratek. Jednou z nich je třeba Mini Safari, která v době tohoto článku fungovala naprosto bezchybně.

Zkratku Mini Safari stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.