Zavřít reklamu

Stihli jste první doručení nových iPhonů 14? Rozhodně byste pak neměli zapomínat na pořádnou ochranu! Kromě tvrzeného skla je dobré vybavit váš nový iPhone 14 (ať už je to Pro, Max či Plus) pořádným ochranným krytem.

Ochraňte svůj nový iPhone pořádným ochranným krytem

V současné době si nedovedu používání iPhonu bez ochranného krytu představit. Stačí totiž chvilka nepozornosti a neštěstí je na světě. Telefon za několik desítek tisíc a rozhodně nechcete nosit omlácený, poškrábaný či dokonce s prasklým sklem. Přitom stačí drobnost. Pořídit si ochranný kryt a mít telefon od začátku v bezpečí.

Jaký obal na nový iPhone 14 (Pro, Plus, Max) vybrat?

Aktuálně v nabídce zatím příliš ochranných krytů na nejnovější iPhony nenajdete, ale ten dle mého názoru nejlepší již ano!

Průhledný gumový obal na iPhone 14 (Pro, Plus, Max)

Průhledné obaly jsou těmi nejvyhledávanějšími obaly, po kterých uživatelé iPhonů sahají. Proč? Gumové zpracování poskytuje iPhonu dokonalou ochranu nejen proti poškrábání, ale i nárazům a pádům. Kolem hlavní kamery je vyvýšené vyztužení, které chrání čočky kamery před poškrábáním. Můžete tak beze strachu položit svůj iPhone na stůl. Výstupky po stranách krytu zaručují pohodlné ovládání tlačítek hlasitosti a zapínacího tlačítka.

Černý gumový obal na iPhone 14 (Pro, Plus, Max)

V případě, že si v průhledných obalech úplně nelibujete, můžete sáhnout po černém, gumovém obalu, který dokonale chrání čočky hlavní kamery. Disponuje také výstupky po stranách pro snazší ovládání tlačítek hlasitosti a zapínacího tlačítka. Oproti průhlednému krytu na něm nebudou vidět stopy nečistot. Kompatibilní i s 3D tvrzenými ochrannými skly.

Kam pro ochranný kryt na nový iPhone 14?

Všechny ochranné kryty na nové iPhony na jdete na prodejně Tvrzenýsklo.cz v Praze. Přímo na prodejně si je můžete na svůj iPhone vyzkoušet a nechat si také nalepit pořádné tvrzené sklo na displej. Pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem je připravený slevový kód, díky kterému získáte 20% slevu na veškeré příslušenství. Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku. Slevový kód: LSA

ochranné kryty iPhone 14 Pro

Dnes nejčtenější

.