Zavřít reklamu

Máte rádi originální silikonové řemínky k Apple Watch či kryty k iPhonu X, ale nemohli jste si doposud v barevných variant, které Apple na svém webu nabízí, vybrat? Nevadí. Jablečná společnost totiž včera v tichosti další tři barvy k řemínkům i obalům přidala.

Pro Apple Watch připravil Apple nové řemínky v paprikově oranžové, tmavě modrozelené a zářivě žluté. Modrozelené varianta se svým vzhledem ostatním tmavým variantám příliš nevymyká, zbylé dvě však v dosavadní nabídce chyběly a jejich přidání je určitě dobrým krokem. V zimních měsících nás navíc teplé a veselé barvy rozhodně zahřejí. Jablečná společnost si za ně účtuje stejně jako za všechny ostatní rovných 1490 korun.

newapplewatchcolors-800x261

I obaly pro iPhony se však dočkaly pár novinek. Apple je totiž obarvil do stejných barev jako pásky pro Apple Watch. Pokud tedy po nové variantě pásku pro Apple Watch pokukujete, můžete jej bez problému sladit se silikonovým krytem vašeho iPhonu 7, 8 (obě 999 korun), 7 Plus, 8 Plus či X. (všechny tři 1190 korun)

Ačkoliv včera Apple přidal “jen” tři nové barevné varianty, je velmi pravděpodobné, že se v následujících dnech a týdnech dalších variant ještě dočkáme. Před nadcházejícími Vánocemi se totiž Apple určitě pokusí své zákazníky zaujmout a nabídnout jim co možná největší výběr jeho produktů.

iphone nove obaly

Dnes nejčtenější

.