Zavřít reklamu

Instagram Stories jsou bez jakékoliv nadsázky jednou z nejoblíbenějších funkcí Instagramu. O to víc naštve, když je s nimi nějaký softwarový problém, který se negativně podepíše na jejich využitelnosti. Právě to se však přitom nyní bohužel mnoha uživatelům děje a je poměrně pravděpodobné, že i vám. 

Všimli jste si v posledních dnech toho, že se vám stále dokola zobrazují i již zobrazení Instagram Stories a vy je tak musíte “přeskákat”, abyste se dostali na nový obsah? Pak pro vás máme svým způsobem dobrou zprávu – rozhodně totiž nejste sami. Na tento problém si totiž v posledních několika dnech stěžuje čím dál tím větší množství uživatelů po celém světě, kteří mají kvůli tomu konzumaci Instagram Stories značně ztíženou. Problém se navíc samozřejmě začal okamžitě odrážet i na tvůrcích Stories, kteří svorně hlásí, že jim začíná padat sledovanost, jelikož uživatele frustruje, když se k novému obsahu musí přes ten starý proklikat. 

Ačkoliv se kritika na Instagram, respektive jeho provozovatele Metu, valí v posledních hodinách doslova ze všech stran, poměrně překvapivě jsme se z její strany nedočkali zatím žádného vyjádření. Pokud však chce Meta Stories “zachránit”, je jasné, že s opravou nelze jakkoliv dlouze vyčkávat. Zda se podaří jen určitými opravami na serverech, nebo bude pro tyto účely třeba softwarová aktualizace aplikací je sice v tuto chvíli otázkou, nicméně vzhledem k tomu, že se problém projevil z čista jasna a tedy nikoliv po aktualizaci, je poměrně pravděpodobní, že bude stačit vše vyřešit první možností. 

Dnes nejčtenější

.