Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto doslova klepe na dveře a teplé letní dny už o sobě dávají konečně vědět. Počasí nám dává jasně najevo, že sedět doma už není ten nejlepší nápad a tak je čas vyrazit do přírody.

Chystáte se oprášit své běžecké boty? Nebo vaše oblíbené kolo? Pak bude dnešní článek s tipy právě pro vás. Máme tu nápady na příslušenství, které oceníte nejen při běhání, ale i v sedle vašeho kola. Navíc můžete využít 20% slevy na vybrané sportovní příslušenství.

Základ je jednoduchost a praktičnost, která neomezuje

V případě běhání to platí dvojnásob. Chcete totiž nazout boty, netahat s sebou zbytečně moc věcí a vyběhnout. Máme pro vás hned několik tipů, jak do toho zakomponovat váš telefon a k tomu pár drobností jako jsou třeba sluchátka či drobná hotovost na občerstvení po vašem výkonu.

První variantou je sportovní pouzdro na běhání, které je zcela univerzální, takže v klidu pojme i největší verze iPhonů. Jde o praktickou menší brašnu, která nabídne dvě polstrované kapsy na zip. Bát se nemusíte ani deště, protože pouzdro je vyrobeno z voděodolné outdoor látky. Na zadní straně naleznete úchyty, díky nimž lze brašnu snadno upevnit na ruku a součástí je také pásek na ruku, jenž manipulaci ještě více usnadní. Pouzdro nabízíme ve čtyřech velmi pestrých kombinacích barev, díky kterým vás jistě nikdo nepřehlédne.

Pokud dáváte přednost klasice a nepotřebujete u sebe mít žádné další věci, než je telefon nebo třeba drobnou hotovost, jistě můžete zvolit sportovní pouzdro na ruku, jemuž nechybí běžné náležitosti jako jsou reflexní prvky, lehké provedení z odolných textilních materiálů a uchycení na suchý zip, díky kterému si snadno pouzdro utáhnete dle vašich požadavků. V nabídce je mnoho barevných variant na menší iPhony, ale samozřejmě i na verze Plus/Max. Tyto pouzdra máme také od značek Devia, Epico nebo od české značky Tactical.

pouzdro na behani

Pro příznivce úplného minimalismu tu máme poslední variantu, která nemá prakticky nic zbytečného navíc. Pouzdro je opět na paži, jde pouze o jednoduchý gumový pásek a silikonový úchyt na telefon. Tento úchyt je 360° a otočný, takže jde o velmi praktické provedení. Na výběr máte 3 barevné varianty.

sportovni vybaveni pro iphone

I kolo si zaslouží svého kamaráda do nepohody

V Česku je milovníků cyklistiky víc než dost, tak proč si nezpříjemnit strávený čas na kole kvalitním řešením toho, jak na něj umístit váš telefon. Možností je mnoho, my jsme pro vás vybrali ty nejlepší.

Telefon máte v krytu a chcete prosté řešení na řidítka? Pak je držák G85 ideální volba pro vás. Tento kvalitně zpracovaný držák je z hliníku a váš telefon uchytí velmi silně. Součástí je inbusový klíč, vložky na různé průměry řidítek a pásky proti poškrábání řidítek. Tento minimalistický pomocník je bezesporu to nejefektivnější řešení pro příznivce minimalismu, protože místa zabere málo a svou práci odvede více než kvalitně. Držák je univerzální, takže si poradí i velkými telefony. Nechybí čtyři barevné verze pro příznivce decentních nebo veselejších barev.

Trochu jiný styl nabízí držák na kolo značky Sahoo, ten je také univerzální, má zalitý zip, takže disponuje i voděodolností, uchycení zajišťuje spona se šroubem a průhledná přední strana je zároveň jistotou bezproblémového ovládání telefonu. Pouzdro se dá snadno odcvaknout.

pouzdro na kolo

Pokud hledáte něco, kam si zároveň můžete uložit drobné vybavení nebo jiné potřebné věci k výletu, jistě doporučujeme sportovní brašny značky Wozinsky.

Největší je rozhodně brašna Wozinsky na řidítka, která nabídne praktický prostor pro telefon a dostatek prostoru na výbavu. Disponuje jednou velkou kapsou a navíc má ještě dvě síťované kapsičky na další nepostradatelné drobnosti.

brasna na kolo

Další z variant je brašna na na kolo Wozinsky s uchycením na rám. Pouzdro se umisťuje na rám kola za hlavovou trubku. Nechybí ani reflexní prvky, vysoká voděodolnost a dvě malé postranní kapsy na zip.

pouzdro Wozinsky

Poslední nabízené pouzdro od značky Wozinsky je na představec. Uchycuje se za hlavovou trubku, má větší kapsu na vybavení a malou průhlednou kapsu pro telefon. Ani u této varianty nepřekvapí vysoká voděodolnost a reflexní prvky.

sportovni prislusenstvi na kolo

Věříme, že si výlet do přírody užijete a pokud vás neoslovil žádný z nabízených krytů, můžete se podívat na širokou škálu dalších typů příslušenství, které na e-shopu Applemix.cz v sekci sportovních pouzder nabízíme.

Dnes nejčtenější

.