Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud máte spadeno na nový iPhone, iPad, AirPods nebo Apple Watch, pak by vám rozhodně neměly uniknout vytříbené Májové slevy v iStores.cz. Nyní si totiž můžete přijít na tyto produkty a další příslušenství s parádními slevami! Je v tom ale menší háček. Akce platí pouze do pondělí 23. května. Pojďme se tedy v rychlosti podívat na všechna zlevněná zařízení.

Celé akci kralují hned tři jablečné telefony. iPhone 13 256GB pořídíte jen za 22 990 Kč, iPhone 13 Pro od 27 490 Kč a iPhone 13 Pro Max od pouhých 29 990 Kč. Ušetřit také můžete i na starší generaci iPhone 12, který je k dostání již od 17 490 Kč. Aby toho nebylo málo, tak se zároveň nabízí i možnost nákupu na protiúčet a ještě více tak ušetřit. Pokud si navíc vyberete iPhone 12 (mini), obdržíte k výkupu další tisícovku. Cena nového zařízení se tak sníží o částku za váš starší iPhone a o zmiňovaný bonus. Pokud však máte zájem spíše o jablečný tablet, jistě oceníte 5% slevu na všechny iPady. K modelům Air a Pro pak ještě obdržíte bonus ve výši 1000 Kč ve formě poukázky. Následně se ještě nabízí 10% sleva na veškeré příslušenství pro iPadApple Watch.

Májové slevy v iStores

Ve výbavě každého jablíčkáře by taktéž neměly chybět oblíbená sluchátka AirPods. Ta vás dokážou okouzlit nejen křišťálově čistým zvukem, ale hlavně svou provázaností s jablečným ekosystémem, odolností vůči vodě a dalšími funkcemi. AirPods Pro konkrétně pořídíte se slevou ve výši 1 000 Kč za 5 990 Kč a AirPods 3. generace pak se slevou 500 Kč za 4 490 Kč. Samozřejmě se nezapomnělo ani na jablečné počítače, které si můžete pořídit na splátky bez navýšení. U vybraných Maců pak jako bonus obdržíte poukázku na další nákup v hodnotě 3 tisíc korun, za což můžete pořídit například příslušenství. O to více potěší další 10% sleva právě na zmiňované příslušenství a doplňky.

Objevte Májové slevy v iStores.cz zde

Dnes nejčtenější

.