Zavřít reklamu

Fanoušci konzolí PlayStation 5 budou mít již brzy důvod k radosti. Sony se totiž rozhodlo velmi příjemným způsobem vylepšit jejich doprovodnou aplikaci pro iOS a Android a to konkrétně z hlediska sdílení záznamu obrazovky. Právě to totiž bude nyní mnohem snadnější. 

Sony začalo pozvolna uvolňovat pro své mobilní aplikace softwarový update, který umožňuje v nich nastavit konkrétně automatické nahrávání herních snímků do cloudu, přičemž z něj si jej mohou uživatelé jednoduše právě přes mobilní aplikaci stáhnout a uložit do svého iPhonu či Androidu. Samozřejmostí je pak její možnost sdílení přes síť PlayStation Network či jiné klasické sociální sítě. Zkrátka a dobře, příchodem nové možnosti se otevírají dveře daleko pohodlnějšímu sdílení všeho, oč jen budete stát. 

Parádní upgrade má však v současnosti i svou stinnou stránku – konkrétně to, že je rozšiřován postupně a v České republice jej ještě k dispozici nemáme. V současnosti je totiž dostupný jen v USA, Kanadě či Japonsku, byť Sony slibuje, že rozšíření do dalších zemí je naplánováno na brzkou dobu. Snad se tedy skutečně dočkáme co nevidět a sociální sítě se díky tomu zaplatí herním obsahem. 

PlayStation 5 lze předobjednat zde

Dnes nejčtenější

.