Zavřít reklamu

Na zajímavé filmy nenarazíte jen v televizi či vidostreamovacích službách. Ledacos lze nalézt i na internetu. Stačí jen pořádně hledat. Zajímavé a oblíbené celovečerní filmy jsou i na YouTube a v tomto článku se podíváme, co se tam nachází.

Rumpl Cimpr Campr

Prostá dívka se připlete do království, a aby si získala přízeň krále, zaváže se k nesplnitelnému úkolu. S ním ji pomůže kouzelný skřítek Rumpl Cimpr Campr. Nebude to ale zadarmo. V hlavních rolích Julius Satinský a Jiřina Bohdalová.

Princezna ze mlejna

Jedna z legendárních pohádek Zdeňka Trošky. Jindřich se vydává do světa, aby se oženil s princeznou. Cestou ale narazí na starý mlýn, v němž žije mlynář se svou dcerou Eliškou. Narazí tu ale i na dvě strašidla. Na YouTube narazíte i na druhý díl.

Z pekla štěstí

Další povedený film Zdeňka Trošky. Dobrák Honza při útěku před vojáky narazí na chalupu s hodnými čerty. Tato náhoda mu změní život. V odkaze pod odstavcem naleznete oba dva díly.

Nesmrtelná teta

Rozum a Štěstí se vsadí, kdo z nich je důležitější. „Odnese“ to prostý kluk Matěj, ze kterého mají ve vsi jen legraci. Do cesty se ovšem staví Závist ztvárněná úžasnou Jiřinou Bohdalovou, která za svůj výkon obdržela Českého lva.

Jak vytrhnout velrybě stoličku

Malý Vašek hraný Tomášem Holým hledá tatínka. Během cesty na hory s jeho matkou, profesionální baletkou, jej najde. Veleoblíbená rodinná komedie.

Zootropolis: Město zvířat

Jeden z velmi dobře hodnocených animovaných filmů posledních let. Klasická pohádka, která se odehrává v Zootropolis – moderním městě, v němž žijí jen zvířata.

Čert ví proč

Filip má pro strach uděláno, a tak se nebojí osvobodit zemi krále Dobromila od moci pekelné. Velmi dobrá pohádka s povedenými hláškami a dějem.

Lovecká sezóna

Medvěd grizzly jménem Boog není šelma, ale ochočený domácí mazlíček žijící si poklidným životem. Po krku mu ale jde zlý lovec Shaw, který na něj má políčeno.

Sněženky a machři po 25 letech

Viki Cabadaj a jeho spolužáci se setkávají po 25 letech. Jde o relativně povedené pokračování legendárního filmu, kdy střední škola vyrazí na lyžařský kurz.

Dnes nejčtenější

.