Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Trh s chytrými hodinkami se neustále posouvá kupředu. Ačkoliv za korunovaného krále lze považovat oblíbené Apple Watch, tak i přesto nalezneme řadu dalších zajímavých modelů, od kterých by se jablečná varianta mohla učit. Skvělým důkazem jsou hodinky Kospet Optimus 2, které dokážou zaujmout na hned několika frontách zároveň.

KOSPET Optimus 2 hodinky

Úplně nejzásadnější vlastností těchto hodinek, díky které ostatní modely doslova strkají do kapsy, je vestavěná kamera se svítilnou. Kospet Optimus 2 v sobě mají zabudovaný fotoaparát, který je na první pohled skrytý. Dokáže se ale otočit o 90° a odhalit se tak, díky čemuž dokáže posloužit například pro tvorbu selfie fotografií, anebo třeba na videohovory. Potěšit dokáže i úctyhodná kvalita. Díky použití grafického čipu Sony IMX214 rozlišení dosahuje 13 MP a zajišťuje tak natáčení videa ve Full HD při 30 snímcích za sekundu (fps). Kamerka je skrytá podobně jako u telefonu, tedy na horní straně nad dvanáctkou. Standardně je každopádně skryta. Zmiňovaná svítilna v tomto případě samozřejmě dokáže posloužit i jako blesk a přisvítit vás ve zhoršených světelných podmínkách.

Hodinky nadále kombinují takzvaný duální režim díky použití duálního čipu. Konkrétně se jedná o Helio P22 (hlavní čip zodpovědný za zpracování dat) v kombinaci s PAR2822 (Bluetooth čip zodpovědný za energeticky nenáročnou konektivitu). Tato kombinace zajišťuje, že lze Optimus 2 používat ve dvou režimech. Tím prvním je takzvaný Android Mode. V takovém případě hodinky fungují téměř jako mobilní telefon a nabízejí prakticky všechny jeho funkce. Poradí si tedy s video hovory, chatováním, hrami, nahráváním videa, přehráváním muziky, se sociálními sítěmi a voláním. Nadále se zde nachází Lite Mode, který šetří baterii a umožňuje vám používat volání, SMS a fitness funkce, kdy konkrétně máte na výběr z 31 fitness aktivit.

Aby vše fungovalo co možná nejplynuleji a bez sebemenších problémů, jsou hodinky vybaveny zmiňovaným čipem Helio P22, který nabízí osm jader s 2GHz frekvencí. To doplňuje 4GB operační paměť, současný nejsilnější grafický čip pro chytré hodinky IMG8320 a 64GB flash úložiště. Baterie pak nabízí kapacitu 1260 mAh, která si navíc rozumí s bezdrátovým nabíjením prostřednictvím dobíjecího docku. Tento dock se pyšní kapacitou dalších 1000 mAh. Kospet Optimus 2 v Android Modu s aktivním 4G nabídnou zhruba 2denní výdrž. V případě aktivního Lite Modu s aktivním 4G se výdrž zvyšuje na více než 5 dní.

Chytré hodinky jsou skvělým parťákem především pro sport. Většina modelů ale nabízí průměrně 9 sportovních režimů, což je mnohdy prostě málo. Přesně proto Kospet Optimus 2 jich nabízí hned 31, díky čemuž pokrývají doslova každou aktivitu, které se můžete věnovat a detailně tak zanalyzovat váš progres. Hodinky zároveň sledují srdeční tep, okysličení krve a spánek, a to díky vestavěnému senzoru VC32S. Všechny tyto funkce a komponenty pak dává dohromady operační systém Android 10.7. Samozřejmě ani nechybí přístup k Obchodu Play, kde si můžete stáhnout tisíce dalších aplikací.

Překvapit pak dokáže port pro SIM kartu ve formátu nano. Díky tomu se můžete kdykoliv připojit k 4G/LTE síti a brouzdat internetem i mimo dosah sítě Wi-Fi. O navigační systémy se následně stará nejen GPS, ale také GLoNAsS a Beidou, čímž se zajišťuje co možná nejpřesnější a dostatečně rychlá lokalizace po celém světě.

Slevový kód

Chytré hodinky Kospet Optimus 2 zakoupíte kolem 179,99 $. Pokud každopádně při placení zadáte slevový kód ve znění 333OPTIMUS2, získáte slevu ve výši 3 dolarů a hodinky vás tak vyjdou na skvělých 176,99 $, tedy necelých 3,8 tisíc korun.

KOSPET OPTIMUS 2 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.