Zavřít reklamu

Retro Twist: Watch Games, . To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Retro Twist: Watch Games

Jablečné hodinky Apple Watch nemusíte nutně využívat jen pro zobrazování času a notifikací, ale můžete si na nich také zahrát nejrůznější hry. To může v některých situacích přijít náramně vhod a jedná se tedy o skvělý způsob pro zabavení. Zakoupením aplikace Retro Twist: Watch Games získáte přístup ke kolekci miniher jako Super Jump, Retro Racer, Contra Pang a řadě dalších. Jak jednotlivé tituly vypadají si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

You Record Pro

Hledáte nějakou kvalitní alternativu za nativní nástroj Diktafon? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na oblíbenou aplikaci You Record Pro. Tento program se dokáže postarat o nahrávání audionahrávek, které vám následně pomůže i organizovat.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Tappy – Haptic Fidgeter

Stažením aplikace Tappy – Taptic Fidgeter získáte skvělý nástroj, který vám v krušných momentech pomůže s redukcí stresu a úzkosti. V rámci programu totiž budete mít jediný úkol – klikat. Po každém klepnutí se setkáte s haptickou odezvou, a zároveň se vám tak bude zvyšovat skóre.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.