Zavřít reklamu

Na stránkách LsA vám počínaje tímto víkendem budeme přinášet tipy na aplikace, které nabízí zajímavé, přehledné a užitečné widgety pro váš iPhone. Tentokrát jsme si pro vás opět připravili všehochuť aplikací, ze kterých si jistě každý vybere. Pro jistotu připomínáme, že widgety na plochu jsou k dispozici pro iPhony s iOS 14 a novějším.

 

Hey Weather

Aplikací, sloužících pro předpověď počasí, není nikdy dost – a obzvlášť to platí v nadcházejících letních měsících. Pokud jste pořád ještě nenašli ideální aplikaci pro předpověď počasí, můžete vyzkoušet tu s názvem Hey Weather. Hey Weather nabízí vše, co od aplikace tohoto typu očekáváte, a příslušné informace vám vždy naservíruje v dobře vypadajícím a skvěle přehledném uživatelském rozhraní. Aplikace je jednoduchá, spolehlivá, a příjemným bonusem jsou také skvělé widgety na plochu vašeho iPhonu.

Aplikaci Hey Weather stáhnete bezplatně zde.

FoodNoms

Rozhodli jste se na poslední chvíli zlepšit vaši postavu do plavek, nebo chcete prostě začít lépe a zdravěji jíst? Pomůže vám s tím aplikace s názvem FoodNoms, která vám umožní zaznamenávat veškeré potraviny, které jste snědli, a pečlivě sledovat nejen váš kalorický příjem, ale také příjem a vzájemný poměr základních živin, FoodNoms vám poskytne také přehled o všech dalších parametrech, souvisejících s vaším stravováním. Vše potřebné pak můžete pohodlně sledovat na přizpůsobitelných widgetech na ploše vašeho iPhonu.

Aplikaci FoodNoms stáhnete bezplatně zde.

Moon Phase and Lunar Calendar

Aplikace s názvem Moon Phase and Lunar Calendar jistě potěší všechny, kteří se zajímají o měsíc a jeho fáze, a chtějí mít o těchto věcech vždy dokonalý přehled. Tato aplikace vám poskytne příslušné informace nejen pro vaši lokalitu, ale i pro jakékoliv vámi vybrané místo kdekoliv na světě. Prostřednictvím aplikace Moon Phase and Lunar Calendar můžete také vyhledat předpověď pro nadcházející dny, týdny a měsíce, a pokud chcete mít veškeré údaje vždy na očích, můžete si na plochu vašeho iPhonu nainstalovat některý z nabízených widgetů.

Aplikaci Moon Phase and Lunar Calendar stáhnete bezplatně zde.

MemoWidget

Aplikace MemoWidget se bude určitě hodit všem, kteří se v průběhu svého dne neobejdou bez nejrůznějších poznámek, seznamů, úkolů a připomínek. Jak název napovídá, tato aplikace vám umožní vytvořit si vlastní widgety pro plochu vašeho iPhonu. Widgety s poznámkami, seznamy, připomínkami a úkoly si můžete do velké míry upravit a přizpůsobit, a budete mít také na výběr z několika různých stylů, motivů, barev a velikostí.

Aplikaci MemoWidget stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.