Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Novinky odhalené Applem minulý týden na jeho první letošní Keynote si lze ode dneška předobjednat. Pokud si je tedy chcete zajistit mezi prvními na Slovensku, máte nyní jedinečnou příležitost tak učinit. Skvělou volbou k nákupu je tamní autorizovaný prodejce iStores, který má všechny modely v nabídce. 

Ode dnešního dne lze předobjednat konkrétně překrásné iMacy disponující brutálním výkonem díky čipu M1 a především pak velmi kvalitním 4,5K displejem, na kterém bude vypadat veškerý obsah prostě skvěle. U stroje ale potěší zcela určitě i vysoce kvalitní audiosoustava, díky které dosahuje zvuk profesionální kvality – tedy alespoň podle Applu. 

Nový iMac M1 si můžete na iStores.sk předobjednat už od 1449 Euro

Milovníci iPadů zase zcela určitě ocení bestii, která strčí veškerou konkurenci s přehledem do kapsy. Řeč je konkrétně o iPadech Pro osazených též M1, které se díky tomuto čipu výkonnostně vyrovnají nejen tabletům, ale nyní už i klasickým počítačům. 12,9” modelu pak hraje do karet navíc i vysoce kvalitní displej s mini LED podsvícením, který je svými vlastnostmi srovnatelný s Pro Display XDR představeným spolu s Macem Pro v roce 2019. 

Nové iPady Pro s M1 si můžete na iStores.sk předobjednat už od 879 Euro

Posledním produktem, jehož předobjednávky dnes startují, je nová generace Apple TV, která vám zajistí perfektní multimediální zábavu přímo ve vašem obýváku. K tomu má dopomoci i redesignovaný ovladač, který je uživatelsky přívětivější a televize s ním půjde tedy ovládat o poznání lépe.

Apple TV 4K (2021) si můžete na iStores.sk předobjednat už od 159 Euro

Nezapomeňte rovněž na to, že ode dnešního dne se oficiálně prodávají nové fialové iPhony 12 (mini)lokalizátory AirTag – tedy další dva produkty, které Apple minulý týden na konferenci představil. 

Dnes nejčtenější

.