Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

The Dead Don’t Die

Chtěli byste si zpestřit víkend opravdu netradiční filmovou zombie zábavou? Pak můžete zkusit dát šanci snímku s názvem The Dead Don’t Die z režisérské dílny Jima Jarmusche. V příběhu z malého městečka Centerville se setkáte se šerifem Robertsonem v podání Billa Murrayho, jeho mladým kolegou Petersonem (Adam Driver) a počínajícím řáděním krvelačných zombíků.

  • 79,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film The Dead Don’t Die pořídíte zde.

Gladiátor

V oscarovém snímku Ridleyho Scotta ztvárňuje Russell Crowe římského generála Maxima, který opět dovedl své legie k dalšímu vítězství na bitevní poli. Nyní se chce ze všeho nejvíce vrátit zpět ke své rodině, umírající vládce Marcus Aurelius (Richard Harris) pro něj ale má ještě jeden úkol, a to velmi náročný. Do celého příběhu vstupuje žárlivý Commodus, který se rozhodne Maxima poslat na smrt.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina

Film Gladiátor pořídíte zde.

Duch

Tento víkend si přes iTunes můžete zakoupit či zapůjčit také legendární snímek Duch s Patrickem Swayzem, Demi Moore a Whoopi Goldberg. Mladý newyorský bankovní úředník Sam (Patrick Swayze) žije s umělkyní Molly (Demi Moore). Šťastné soužití ale přeruší Samova násilná smrt. Sam ale nechce nechat Molly samotnou, vrací se k ní tedy jako duch. Pro tyto účely na sebe vezme podobu Ody Mae (Whoopi Goldberg).

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina

Film Duch pořídíte zde.

Příšerákovi

Tento víkend si můžete také udělat radost například zábavným animovaným snímkem s názvem Příšerákovi. Tento film vypráví o rodině Wishobonových. Nejedná se zrovna o nejšťastnější rodinu na světě, ale každý má nějaké to trápení. Ta pravá zkouška je ale všechny teprve čeká. Mámu Emmu si totiž vyhlédne samotný hrabě Dracula a následně se všichni promění v příšery. Společně se vydávají po stopách kletby, jenže cesta za rodinným štěstím je plná úskalí a ostrých špičatých zubů!

  • 129,- zakoupení
  • Čeština, slovenština

Film Příšerákovi pořídíte zde.

Zabiják & bodyguard

Bývalý vynikající bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) dostává za úkol postarat se o svého úhlavního nepřítele, kterým je zabiják Dario Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid má vystoupit u mezinárodního soudu coby klíčový svědek v procesu proti obávanému diktátorovi. Protagonisté musí absolvovat 24-hodinovou cestu k tribunálu v Haagu, při které rozhodně nebude nouze o napínavé situace.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Zabiják & bodyguard pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.