Zavřít reklamu

V dnešní době sice na App Storu najdete aplikace prakticky pro jakýkoliv účel, ale aplikace, která by vás naučila správně uplést pomlázku, zde bohužel (zaítm?) stále ještě chybí. Pokud se chcete na poslední chvíli naučit, jak se plete pomlázka, nezoufejte – v tomto článku vám představíme hned několik odkazů na zajímavé a užitečné návody.

Video Tomáše Holčíka

Máte pocit, že jste zoufali nešíkovní, a že se vám zkrátka nikdy v životě nepovede uplést pořádnou pomlázku? Komentáře pod videem Tomáše Holčíka vás přesvědčí o tom, že pomlázku se skutečně může naučit plést naprosto každý. Návod je jednoduchý, srozumitelný, velice názorný, a to, že se k němu řada lidí vrací každý rok, svědčí o tom, že je také účinný.

Video Honzy Svády

Další z povedených návodů na pletení pomlázky na YouTube najdete na kanále Honzy Svády. Jedná se o srozumitelný a názorný návod na rychlé upletení pomlázky z osmi proutků. Také v tomto případě se můžete díky komentářům pod videem přesvědčit o tom, že se návod povedl, a že se k němu řada uživatelů vždy každý rok znovu a znovu vrací.

Textové a obrázkové návody

Pokud vám videonávody na pletení pomlázky z jakéhokoliv důvodu nevyhovují, můžete se na internetu podívat po textových nebo obrázkových návodech – je jich zde opravdu poměrně dost. Na webu Happymag najdete stručný a srozumitelný textový návod, doprovázený videem. Výborným zdrojem všech možných informací o českých velikonočních tradicích je také web Ceskevelikonoce.cz. Najdete zde návod na pletení několika druhů pomlázky, informace o velikonočních tradicích nebo třeba řadu zajímavých receptů.

Více bleskovek

.