Zavřít reklamu

Po vydaní untethered jailbreaku na staršie iZariadenia s iOS 5.0.1, sa používatelia aplikácie iBooks sťažovali na jej nefunkčnosť. Pre tých, ktorý iBooks nepoznajú, jedná sa o aplikáciu, ktorá premení váš iPhone,iPad alebo iPod touch na plnohodnotnú čítačku kníh. Obsahuje taktiež knižnicu, v ktorej si môžete zakúpiť akýkoľvek knižný žáner. Z toho vyplýva, že mnohých užívateľov spomenutý problém odradil od jailbreaku iOS 5.0.1. No všetko toto je minulosťou, pretože dnešným vydaním novej verzie redsn0w vo verzii 0.9.10b4, sa problém odstránil. Prinášame vám návod, pri ktorom v štyroch jednoduchých krokoch uvedený problém vyriešite.

V podstate sa jedná o jailbreak zariadenia, len s tou výnimkou, že pred samotným jailbreakom v nástroji redsn0w, nezaškrknete položku “install cydia”. Ak nemáte na vašom iZariadení untethered jailbreak tu je návod, pokiaľ ho ale máte, postupujte podľa nasledujúcich krokov:

Krok 1: Stiahnite si poslednú verziu Redsn0w pre Windows alebo Mac a taktiež iOS 5.0.1  konkrétne pre vaše zariadenie.

Krok 2: Spustite Redsn0w. Zvoľte “Extras”, potom “Select IPSW” a otvorte váš stiahnutý iOS 5.0.1.

Krok 3: Stlačte „Jailbreak“, a políčko s názvom “Install cydia” ODŠKRNITE! Dostaňte váš iPhone/iPod/iPad do DFU módu podľa krokov na obrazovke a čakajte.

Krok 4: Gratulujeme! Pokiaľ ste postupovali správne, môžete si stiahnuť aplikáciu iBooks zdarma z App Store a čítať vaše obľúbené knihy.

Redsnow-6

Dnes nejčtenější

.