Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Notability

Aplikaci Notability pravděpodobně ani nemusíme představovat. Jedná se o jedno z nejoblíbenějších řešení pro zápis nejrůznějších poznámek, přičemž samozřejmě nechybí řada úžasných funkcí. S pomocí tohoto programu je možné poznámky nejen vytvářet, ale také různě upravovat, anotovat, organizovat je, nahrávat si audio a podobně. Nechybí ani podpora Apple Pencil u iPadu.

  • Původní cena: 229 Kč (99 Kč)

RegEx Lab: Regular Expressions

Jestliže se věnujete programování, pravděpodobně jste se už někdy setkali s takzvanými regulárními výrazy, které jsou přezdívány jako RegEx. Aplikace RegEx Lab: Regular Expressions funguje jakožto perfektní nástroj pro otestování takovýchto výrazů, díky čemuž si můžete dopředu vyzkoušet, zdali vám budou fungovat a v jakém zápise.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Legacy 3 – The Hidden Relic

Pokud se řadíte mezi milovníky logických adventur, tak byste se měli přinejmenším podívat na Legacy 3 – The Hidden Relic. V této hře se zhostíte role mladého archeologa, který pátrá po svém mentorovi, který za nejasných podmínek zmizel. Přitom ale narazíte na řadu záhad, jež budete muset analyzovat a vypořádat se s nimi.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

The Escapists: Prison Escape

Vězení není nikterak příjemným místem. Přesně s tím se budete muset poprat „na vlastní kůži“ ve velice oblíbené hře The Escapists: Prison Escape. Vaším úkolem bude nenápadně naplánovat a připravit celý váš útěk, aniž byste vzbudili jakékoliv podezření. Podaří se vám tento nelehký úkol?

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Coco Tule: Best Cutout Tool

Stažením aplikace Coco Tule: Best Cutout Tool si přijdete na perfektní nástroj, který se dokáže postarat o odstranění pozadí z vašich snímků. Program si s tímto poradí v hned dvou režimech, kdy buďto můžete sami označit daný prostor, nebo vsadit na pokročilé algoritmy, které spolupracují s umělou inteligencí. Tyto možnosti samozřejmě můžete i kombinovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Big Texts

S pomocí aplikace Big Texts můžete velice snadno a rychle ozdobit vaše fotografie zajímavými nápisy. Tento program vám totiž umožní do zmiňovaných snímků přidat různými způsoby text, přičemž si navíc můžete vybrat z hned několika písem. Jak to celé funguje a posléze vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Jazzy Animal Musicians

Používáte pro komunikaci s příteli a rodinou především nativní aplikaci iMessage a rádi byste vaše konverzace svým způsobem ozvláštnili? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Jazzy Animal Musicians, která je dnes k dostání zcela zdarma. Tento nástroj vám totiž zpřístupní více než 50 jedinečných samolepek s tematikou zvířat a muziky.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.