Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Hot Simple Image Viewer

Jak již samotný název napovídá, aplikace Hot Simple Image Viewer vám dokáže posloužit jakožto skvělý nástroj pro procházení vašich fotografií. Program se pyšní vcelku jednoduchým a přívětivým ovládáním, přičemž samozřejmě ani nechybí možnost prezentace.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Unforeseen Incidents

Pokud máte rádi takzvané příběhové hry, které vás dokáží perfektně vtáhnout přímo do děje, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Unforeseen Incidents. V této hře se zhostíte role vyšetřovatele, který musí vyřešit nevysvětlitelnou záhadu, kterou mu v posledních chvílích života poodhalila jeho umírající žena. Proto se vrhnete na samotné vyšetřování, kdy zároveň budete vyslýchat řadu podezřelých a postupně odhalíte strašlivou pravdu, s jejíž pomocí byste teoreticky mohli zastavit přicházející zlo.

  • Původní cena: 449 Kč (329 Kč)

Money Pro: Personal Finance

Jestliže hledáte nějakou kvalitní a spolehlivou aplikaci, která by vám dokázala pomoci se správou vašich financí, rozhodně byste se měli podívat na řešení Money Pro: Personal Finance. Tento nástroj skvěle zaznamenává vaše výdaje a příjmy, díky čemuž vše následně skvěle vizualizuje v podobě jednoduchých graf a naučí vás tak pracovat s rozpočtem a šetřit.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

Memoir

Zakoupením aplikace Memoir získáte parádní nástroj, který vám dokáže posloužit jakožto váš osobní zápisník. Program konkrétně nabízí organizér, praktický kalendář a poradí si taktéž s vyhledáváním napříč vašimi poznámkami. Díky tomu tak máte vše přehledně na jednom místě.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

We Were Here Too

Milovníci kooperativní her poté rozhodně ocení dnešní 50% slevu na hru We Were Here Too, ve které se spolu s vaším parťákem ocitnete uvězněni v dávno zapomenutém a tajuplném zámku, ve kterém se nachází řada nástrah, pastí a hádanek. Vaším úkolem bude společně komunikovat a vypořádat se se všemi nástrahami tak, abyste se následně mohli sejít. Horší to bude ale v případě, jakmile zjistíte, že zde vlastně nejste sami.

  • Původní cena: 9,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.