Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Clock Dock

Zakoupením aplikace Clock Dock získáte parádní nástroj, který vám bude sloužit k zobrazování času na vašem Macu. Rozdílem ale je, že tento program zmiňovaný čas ukazuje rovnou v Docku, přičemž si můžete vybrat z několika parádních designů. Ikona tak například může připomínat Apple Watch a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Battery Widget

Další velice podobná aplikace, která navíc pochází od stejného vývojáře, je Battery Widget. Tento nástroj vám podobným způsobem dokáže zobrazovat aktuální stav baterie vašeho Macu, tedy přímo skrze parádně zpracovanou ikonku v Docku. Zároveň můžete ikonu mít i na ploše, nebo v podobě widgetu v sekci Dnes.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Duplicate File Doctor

Někdy se můžete ocitnout v situaci, kdy na Macu máte uložené některé soubory hned několikrát, kvůli čemuž vám zbytečně zabírají místo ve vašem úložišti. S tímto problémem si naštěstí dokáže rychle poradit aplikace Duplicate File Doctor, která takzvané duplikáty dokáže vyhledat a případně je i odstranit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Super PhotoCut

Pokud hledáte nějaký parádní a jednoduchý nástroj, který by vám umožnil skvělým způsobem upravovat vaše fotografie, zbystřete. Do akce se totiž dostala oblíbená aplikace Super PhotoCut, s jejíž pomocí dokážete například automaticky odstranit pozadí z vaší fotografie, nebo naopak vystřihnout hlavní subjekt/objekt a nadále s ním pracovat. Zároveň můžete použít řadu nejrůznějších efektů pro celkové vylepšení.

  • Původní cena: 379 Kč (25 Kč)

Dying Light

Milovníky survival her se zombie tematikou poté rozhodně potěší příjemná sleva na populární titul Dying Light. Ocitnete se totiž v postapokalyptickém světě, kde se šíří záhadný vir, který lidi mění v lidožravé nemrtvé. Vaším úkolem tedy bude hledat zásoby, vyrábět si zbraně a poradit si s hordami nepřátel. Někdy budete v souboji ale bezbranní a v takovém okamžiku můžete vsadit na parkour a akrobatický běh. Akce na hru platí do 8. března a aktuálně si ji po dobu následujících tří dnů můžete zdarma vyzkoušet.

  • Původní cena: 29,99 € (10,19 €)

Dnes nejčtenější

.