Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Minim for Safari

Zakoupením aplikace Minim for Safari získáte parádní nástroj, který vám poskytne řadu praktických možností. S pomocí tohoto programu totiž můžete nastavit globální pravidla pro prohlížeč Safari, kterému můžete zakázat například stahování obrázků, videí, skriptů, vyskakovacích okének, písem, obrázků, CSS stylů a podobně.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Tiny Planets

Fotoaparáty jablečných telefonů s rok co rok vylepšují, díky čemuž tak máme přístup ke stále lepším fotografiím. Toho dokáže využít i aplikace Tiny Planets, která si konkrétně umí posvítit na takzvané panoramatické snímky. Konkrétně se dokáže postarat o tvorbu efektů, které jsou známé jako tiny planets a rabbit holes a prohlédnout si je můžete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects

V poslední době se stále větší popularitě těší snímky s takzvaným efektem bokeh aneb když je hlavní objekt/subjekt v popředí, zatímco zbytek je rozmazaný. S tímto si snadno a rychle dokáže poradit aplikace After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects, kterou dnes navíc získáte zcela zdarma.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Earth 3D

Kdybyste si chtěli rozšířit své znalosti z oblasti zeměpisu, rozhodně by vám neměl chybět program Earth 3D. Prakticky by se dalo říci, že se jedná o interaktivní glóbus, s jehož pomocí můžete prozkoumat doslova celou zemi, prohlédnout si významné světové reálie a ve stručných textech se dozvědět spoustu informací. Navíc se nabízí i možnost nastavení aplikace na tapetu či jako spořič obrazovky.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

DiRT 4

Řadíte se mezi milovníky aut, závodů rallye, popřípadě závodních her? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli promeškat dnešní akci na titul DiRT 4. V této hře se totiž zhostíte role řidiče rallye speciálů a váš úkol bude jasný – zajet co možná nejlepší čas a postarat se tak o vítězství. DiRT 4 se každopádně pyšní skvěle zpracovanou fyzikou, díky čemuž vás i sebemenší chybička může stát první místo.

  • Původní cena: 14,99 € (3,74 €)

Dnes nejčtenější

.