Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Populární obchod Dostupný iPhone přichází s velice zajímavou akcí, díky které si můžete zakoupit loňský iPhone SE (2020) v kategorii A, tedy bez jakýchkoliv kosmetických vad, s úložištěm o velikosti 64 GB za bezkonkurenčně nejnižší cenu na českém trhu. Tento kousek se pyšní hned několika benefity, mezi které se řadí kompaktní design, legendární technologie Touch ID a skvělý výkon díky čipu A13 Bionic, jenž bychom mohli najít například také v iPhonu 11 Pro. Nyní jej zakoupíte za pouhých 9 990 Kč!

iPhone SE 2020 za 9 990 Kč zde

Záda iPhonu SE 2
Zdroj: Redakce Letem světem Applem

Výhody nákupu na Dostupný iPhone

Nákupu v tomto obchodě se nemusíte vůbec obávat, což navíc potvrzují desítky spokojených zákazníků skrze uživatelské recenze na Googlu a Facebooku. Podnik se konkrétně specializuje na prodej použitých jablečných telefonů, které jsou vždy plně funkční, technicky ověřené a zároveň se na veškeré zboží vztahuje i 12měsíční záruka. iPhony jsou poté rozděleny do dvou základních kategorií. V kategorii A se jedná o produkt bez zmiňovaných kosmetických vad, v případě kategorie B už můžete narazit na lehké známky běžného používání.

Nabídka je ale kusově omezená, a proto byste s pořízením rozhodně neměli otálet. Po těchto kouscích je totiž poměrně vysoká poptávka, kvůli čemuž se může stát, že se po telefonech doslova zapráší.

Dnes nejčtenější

.