Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aviary

V dnešní době se obrovské popularitě těší sociální sítě, přičemž jednou z nejoblíbenějších je Twitter. Aplikace Aviary vám dokáže posloužit jakožto praktický mobilní klient pro tuto sociální síť a mimo prohlížení příspěvků vám nabídne zkratky v Siri, samolepky do iMessage, widgety a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

i know percent

Stažením aplikace i know percent získáte parádní nástroj, s jehož pomocí se kdykoliv můžete vrhnout do počítání procent. Tento nástroj vám konkrétně umožní počítat navýšení a snížení dané hodnoty o určité procento a řadu dalších operací. Program se nadále pyšní příjemným uživatelským prostředím, ve kterém je vše po ruce.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Find My Bluetooth Earbud’s-BL

Jak již samotný název napovídá, aplikace Find My Bluetooth Earbud’s-BL slouží pro vyhledávání (nejen) vašich jablečných sluchátek. Program si konkrétně poradí se sluchátky AirPods a FitBits a díky propracované technologii vám dokáže říci, kde se zařízení nacházejí.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

PropFun Pro – magic camera

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vás dokázala parádně zabavit, tak byste určitě neměli přehlédnout dnenší akci na program PropFun Pro – magic camera. Tento nástroj vám totiž zpřístupní řadu možností a efektů, s jejíchž pomocí můžete vytvářet skvělé koláže.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Wallpaper & Background App

Pokud se aktuálně díváte po nějaké té nové tapetě, ale stále si nemůžete žádnou vybrat, tak byste se měli přinejmenším podívat na program The Wallpaper & Background App. Tato aplikace totiž neustále zcela náhodně generuje různé obrazce ve vysokém rozlišení, které následně můžete použít jako tapetu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

PXL – mosaic art

Fascinovaly vás vždy mozaiky? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli propást dnešní akční nabídku na aplikaci PXL – mosaic art, která je k dostání zcela zdarma. Program dokáže jakoukoliv vaši fotografii převést do podoby zmiňované mozaiky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

The Swords of Ditto

Sleva na RPG hru The Swords of Ditto potěší především milovníky akčních adventur. V tomto titulu se spolu s vaším hrdinou vrhnete po hlavě vstříc dobrodružství, kdy na vás čeká obrovský a nebezpečný svět k prozkoumání. Přitom samozřejmě narazíte na řadu nepřátel a vaším hlavním úkolem bude zastavit zlo, pomalu sužuje celý ostrov.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.