Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Screens 4

Zakoupením aplikace Screens 4 získáte parádní nástroj, který vám dokáže posloužit pro ovládání vašeho dalšího Macu. S pomocí tohoto nástroje se můžete připojit k vašemu jinému počítači a v okamžiku ho tak ovládat. To vše je „zabaleno“ v elegantní designu s přívětivým uživatelským prostředím.

  • Původní cena: 749 Kč (499 Kč)

Earth Live Wallpaper

Aplikace Earth Live Wallpaper vám zpřístupní řadu úžasných animovaných tapet. Na těch je vyobrazena například naše planeta Země, Měsíc, různé planety a hvězdy. Dokonce můžete sami za pomocí myši ovládat jejich rotaci a náramně se tak odreagovat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Silenz

Určitě jste se už nejednou ocitli v situaci, kdy jste v uších měli sluchátka, někdo na vás začal mluvit a vy jste si je museli sundat. S tím si dokáže poradit aplikace Silenz. Ta totiž automaticky dokáže identifikovat lidskou řeč a na základě tohoto podnětu ztlumit hlasitost, díky čemuž následně uslyšíte.

  • Původní cena: 329 Kč (149 Kč)

Clock Dock

Napadlo vás někdy, že byste „přenesli“ hodiny do klasické Docku? Aplikace Clock Dock, jak již její název napovídá, vám přesně tohle umožní. Vyzdvihnout můžeme rozhodně její jednoduchost a design, přičemž máte na výběr z 28 různých témat. Dokonce si můžete nastavit, že vám program každou hodinu zahlásí čas.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Rust

Jestliže se řadíte mezi milovníky takzvaných survival her, ve kterých bojujete o své vlastní přežití, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Rust. V této hře začínáte úplně od nuly, kdy se sběrem materiálů, těžbou a následným vyráběním předmětů neustále vylepšujete. Dávejte si ale pozor. Nebezpečí totiž číhá doslova na každém kroku.

  • Původní cena: 33,99 € (22,77 €)

Dnes nejčtenější

.