Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jak lépe si zpříjemnit tento týden, než-li nákupem skvělého příslušenství s ještě lepší cenou? Parádní akci s názvem HONOR WEEK právě nabízí náš partner Mobil Pohotovost, díky čemuž si zákazníci mohou zakoupit vybrané produkty se slevou ve výši 20 % za bezkonkurenční ceny.

Do akce se dostala řada různých produktů, mezi kterými kraluje především příslušenství a chytré hodinky. Například hodinky Honor MagicWatch HebeHonor MagicWatch Minos si nyní můžete pořídit za 3992 korun namísto původních 4990 korun. Pokud ale hodinky nepotřebujete, ale naopak by se vám spíše hodil nějaký kvalitní fitness náramek, tak vám můžeme doporučit Honor Band 5, jehož cena klesla z původních 990 korun na 792 korun. Zmiňovanému náramku jsme se navíc věnovali v této naší recenzi.

1520_794_Honor Choice Earbuds
Sluchátka Honor Choice

Nejoblíbenějším produktem celé akce jsou bezesporu bezdrátová sluchátka Honor Choice. Tento kousek vám dokáže nabídnout pravý True Wireless zážitek, prvotřídní zvuk a chvályhodnou výdrž baterie. Sluchátka vydrží na jedno nabití nepřetržitě přehrávat hudbu až šest hodin. Následně je navíc stačí pouze vložit do nabíjecího pouzdra a k poslechu se můžete vzápětí vrátit. S cenou je to u Honor Choice úplně stejně jako u zmiňovaného náramku. Namísto 990 korun vás sluchátka vyjdou na pouhých 792 korun. Mějte však na paměti, že je nabídka časově omezená. Akce platí do 26. října, nebo do vyprodání zásob.

MP Honor week

Dnes nejčtenější

.