Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Truberbrook

Ve hře Truberbrook si budete moci užít šedesátá léta minulého století. Rozdílem ale je, že se daná doba odehrává v paralelní dimenzi. Vy se přitom ocitnete v roli mladého amerického vědce jménem Hans Tannhauser, který se v období studené války vydá na dovolenou do Evropy. V určité fázi ale nastane zlom, kdy bude osud lidstva ležet ve vašich rukách.

  • Původní cena: 679 Kč (349 Kč)

Bridge Constructor

Pamatujete si na starší ikonické hry, ve kterých jste museli z dostupných materiálů postavit most, který vydržel daný nápor? Přesně tohle si můžete užít i na vašem Macu díky titulu Bridge Constructor. Princip je přitom úplně stejný. Ocitnete se v roli hlavního inženýra a vaším úkolem bude projít čtyřicet úrovní, jejíchž obtížnost se začne ztěžovat.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

NanoBrowser : mini web browser

Jestliže hledáte nějaký nástroj, který by vám umožnil prohlížení webu v jakémkoliv případě, a to i když máte maximalizovanou aplikaci, zbystřete. Dnes je totiž k dispozici aplikace NanoBrowser : mini web browser zcela zdarma. Tento prohlížeč se drží vždy v popředí, zabírá málo místa a umožňuje vám tak kdykoliv sledovat stav na internetu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Loan Assistant Pro

V dnešním světě se vcelku velké oblibě těší půjčky. Občas se v nich ale skrývají různé háčky, kvůli kterým se můžete ocitnout v situaci, kdy nejste například schopni zaplatit splátku. Aplikace Loan Assistant Pro slouží jakožto takový pomocník při výběru půjčky, protože dokáže spočítat řadu záležitostí a poskytnout další informace.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Mount & Blade: Warband

Považujete se za milovníka středověku a akčních RPG her, které hráči nabízí rozsáhlý a otevřený svět? Jestliže jste si na danou otázku odpověděli ano, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Mount & Blade: Warband. V této hře se ocitnete v zemi zpustošené neustálými boji. Sami tedy povedete svou vlastní partu zocelených válečníků, zúčastníte se různých bitev a budete tak budovat své vlastní království.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.