Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Firetask Pro – Task Manager

Zakoupením aplikace Firetask Pro – Task Manager získáte perfektní nástroj, který slouží jakožto správce vašich úkolů a projektům, díky čemuž vás dokáže značně posunout vpřed. Program mimo úkolů dokáže spravovat i zmiňované projekty, nabídne vám praktický kanban, kalendář pro zapisování termínů a samozřejmě zde nechybí ani kategorizace jednotlivých úkolů na základě priority.

  • Původní cena: 899 Kč (679 Kč)

Recordam

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Recordam, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Recordam. Tento nástroj vám nabídne řadu různých možností, poradí si s externími mikrofony, dokáže se mezi nimi rychle přepínat a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Graphing Calculator 3D

Aplikace Graphing Calculator 3D cílí především na studenty matematiky a její nadšence. Jedná se totiž o propracovaný a sofistikovaný kalkulátor, který mimo výsledku dokáže vykreslit grafickou reprezentaci ve 3D. Program si tak poradí s různými rovnicemi, zvládne zmiňované vykreslení grafů funkcí a nabízí řadu dalších možností.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

FlagSwitcher

Přepínáte se při práci na vašem jablečném počítači častokrát mezi různými klávesnicemi a už nejednou se vám stalo, že jste si nebyli jistí, která klávesnice je právě aktivní? Řešení na tento problém vám nabídne jednoduchá utilita FlagSwitcher. Jakmile se totiž přepnete například z české na anglickou klávesnici, blikne vám na jednu sekundu na obrazovku příslušná vlajka, která je navíc průhledná, a proto vám nebude ani nijak překážet.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)
FlagSwitcher
Zdroj: Mac App Store

Clipboard History

Jak již samotný název napovídá, aplikace Clipboard History slouží pro monitorování obsahu schránky a dokáže se k jednotlivým záznamům vracet. Pokud tedy při vaší práci častokrát kopírujete a vkládáte a rádi byste se vrátili ke zmiňovanému předchozímu záznamu, tak s tím nebudete mít jediný problém.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Reeder 4

Zajímáte se o aktuální dění ve světě a chtěli byste být vždy v obraze? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli propást dnešní slevu na aplikaci Reeder 4. Tento nástroj vám totiž bude zobrazovat ty nejaktuálnější a nejpopulárnější zprávy ze světa.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

The Elder Scrolls Online

Pravděpodobně každý správný hráč zná legendární herní sérii The Elder Scrolls. V titulu s přívlastkem Online se přesunete do online multiplayer světa, kde si vytvoříte svou vlastní postavu a budete ji postupným hraním vylepšovat. Zároveň na vás čeká prozkoumávání Tamrielu, jeho různých tajností a rozhodně se také nevyhnete nebezpečným soubojům.

  • Původní cena: 19,99 € (7,99 €)

Dnes nejčtenější

.