Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Photo Eraser

Fotografie ve společnosti fungují jako obrázky, na kterých zachytíme určitý moment či vzpomínku. Samotnou fotografii ale bohužel dokáže úplně zkazit například cizí subjekt či nějaká vada. Naštěstí žijeme v moderních časech, kdy si s těmito problémy dokážeme rychle poradit. Jedním z mnoha způsobů je například aplikace Photo Eraser, kde vám stačí otevřít snímek, zvolit část, kterou si přejete odstranit a máte hotovo.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Flyer Creator – Poster Design

Jak již samotný název napovídá, aplikace Flyer Creator – Poster Design slouží pro tvorbu různých letáků a plakátů. Tento nástroj sám o sobě nic vytvořit nedokáže. Nabídne vám ale pár stovek povedených šablon ve více než dvaceti kategoriích, díky čemuž můžete zmiňovaný plakát udělat například v Apple Pages či Microsoft Word během několika minut.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

TinyNotepad

Pokud hledáte nějaký nástroj, který by vám umožnil během chvíle zaznamenávat vaše myšlenky ve formě poznámek, zbystřete. Do akce se totiž dostala aplikace TinyNotepad. Ta funguje přímo v horním menu baru a jakmile na ni klepnete, můžete si okamžitě psát dané poznámky.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

PDF Search

Jestliže častokrát pracujete s různými dokumenty ve formátu PDF a zároveň byste rádi posunuli svou produktivitu o několik úrovní kupředu, tak byste neměli přehlédnout aplikaci PDF Search. Tento nástroj vám umožní prohledávání zmiňovaných PDF dokumentů, a to dokonce za použití umělé inteligence. Aplikace si zároveň poradí s prohledáváním hned několika souborů zároveň a dokonce se pyšní technologií pro optické rozpoznávání textu.

  • Původní cena: 1 050 Kč (749 Kč)

QCode

Pracujete jako vývojář, věnujete se jablečným platformám a programujete aplikace či hry pro iOS či macOS? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by se vám mohla hodit aplikace QCode. S její pomocí totiž můžete v okamžiku převést vektorový obrázek či animaci do podoby kódu, který následně už jen stačí implementovat do kódu.

  • Původní cena: 2 290 Kč (1 490 Kč)

The Tiny Bang Story

Pokud máte rádi logické adventury, ve které na vás čeká parádní dobrodružství plné různých zvratů, tak by vás mohla zaujmout hra The Tiny Bang Story. V tomto titulu se ocitnete na malinké planetě, kterou bohužel potkalo obrovské neštěstí a trefil ji meteor. Celý svět se tedy rozpadá a je jen na vás, zdali jej pomocí vaší kreativity a představivosti dokážete obnovit a zachránit.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Football Manager 2020

Pokud se řadíte mezi milovníky fotbalu, častokrát jej sledujete a chtěli byste si vyzkoušet vedení svého oblíbené klubu, tak by ve vaší knihovně neměl chybět titul Football Manager 2020. V této hře se pochopitelně ujmete role trenéra daného mužstva a bude jen na vás, na jakou taktiku vsadíte a zdali si dokážete poradit s vašimi protivníky.

  • Původní cena: 54,99 € (18,69 €)

Dnes nejčtenější

.