Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

iReview Pro

Natáčíte zábavná, informační, či jiná videa a hodilo by se vám čtecí zařízení? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohla zaujmout aplikace iReview Pro. S její pomocí totiž můžete natáčet například sebe, přičemž vám scénář doslova poběží před očima.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

World of Dinosaurs : KIDS

Aplikace World of Dinosaurs : KIDS cílí především na rodiče s menšími dětmi. Pokud se vaše dítě zajímá o tyto pradávné živočichy, mohla by se vám aplikace vybavit. Skrze ní se totiž zábavnou formou naučíte řadu důležitých informací a zajímavých faktů o samotných dinosaurech.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Country Tales

Ve hře Country Tales se zhostíte role prostého a mladého farmáře jménem Ted, který ale na farmě nechtěl strávit celý svůj život. Z tohoto důvodu se přestěhoval do většího města, kde získal své vzdělání a našel svou životní lásku. Zde Ted narazí na své první problémy, při kterých se budete muset správně rozhodnout. Jedná se o parádní klikací hru, kde na vás čeká tajemno, zábava, přátelství a řada dalších.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

RightFont – font manager

Aplikace RightFont – font manager cílí především na návrháře, vývojáře a grafické designéry, kteří potřebují zvolit perfektní písmo. S pomocí tohoto nástroj si totiž můžete v rychlosti projít vaši knihovnu písem a případně si nainstalovat nové, které vzápětí můžete použít ve Photoshopu, Illustratoru či Sketchi.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Icon Maker Pro

Aplikace Icon Maker Pro pro změnu cílí pouze na vývojáře, kteří se zaměřují na programování softwaru pro jablečnou platformu. Při vydání aplikace totiž potřebujete nějakou adekvátní ikonku, s jejíž tvorbou vám pomůže právě tento nástroj. Jednoduše vám stačí nahrát obrázek, zvolit platformu a máte hotovo.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MarginNote 2 Pro

Pokud hledáte skutečně kvalitní software pro správu vašich poznámek, určitě byste neměli přehlédnout aplikaci MarginNote 2 Pro. Tento nástroj cílí především na studenty, kteří potřebují mít své poznámky na jednom místě. Aplikace vám navíc umožní tvorbu takzvaných flashcards pro snadnější zapamatování učiva, podporuje anotaci, tvorbu myšlenkových map a dalších.

  • Původní cena: 749 Kč (499 Kč)

Thief: Shadow Edition

Jestliže se považujete za milovníka takzvaných stealth her, kde musíte hezky pomalu, čistě a potichu provádět nejrůznější úkony, tak by určitě ve vaší knihovně neměl chybět titul Thief: Shadow Edition. V této hře se zhostíte role Garretta, samotného mistra všech zlodějů, kdy budete brázdit opuštěným městem. Dávejte si ale pozor. Na každém rohu totiž číhá nejrůznější nebezpečí a řada nevysvětlitelných tajemství.

  • Původní cena: 679 Kč (499 Kč)

Dnes nejčtenější

.