Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

DiskKeeper Advanced Cleaner

Jak již samotný název napovídá, aplikace DiskKeeper Advanced Cleaner slouží pro pročištění vašeho disku. Jablečné počítače, především tedy MacBooku, se v základu nepyšní zrovna dvakrát velkým úložištěm. Mnohdy se vám navíc může stát, že právě disk zaplníte nepotřebným balastem, který následně jen zabírá místo. A přesně s tímto se dokáže vypořádat zmiňovaná aplikace DiskKeeper Advanced Cleaner.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Portrait Painter

Aplikace Portrait Painter dokáže během okamžiku předělat vaší fotografii do portrétové podoby. Jak si můžete v níže přiložené galerii povšimnout, aplikace snímky dokáže automaticky převést do malby, kdy patřičně zvýrazní důležité barvy a dodá tak „obrazu“ všechny nezbytnosti.

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

Grungetastic

Podle oficiální dokumentace aplikace Grungetastic jsou krásně čisté fotky již minulostí. Tato aplikace tedy cílí především na fotografy, jejíchž tvorba je hlavně výstřední a neobvyklá. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete velice rychle snížit kvalitu vašich snímků, čímž jim dodáte parádní a osobité kouzlo.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Mechanical Clock 3D

Zajímalo vás někdy, jak vůbec fungují mechanické hodiny? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste neměli promeškat dnešní nabídku na aplikaci Mechanical Clock 3D. Tato aplikace vám totiž ukáže realistický model klasických hodin, který si můžete nastavit na tapetu. Výhodou je, že se jedná o takzvanou živou tapetu, jež dokáže být uklidňující a navíc vám přesně ukazuje zmiňovanou funkčnost hodin.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

QCode

Aplikace QCode cílí na vývojáře, kteří častokrát pracují s vektorovými kresbami a animacemi. Jedná se o profesionální a velice efektivní nástroj, který v momentě dokáže převést zmiňované animace či vektory do kódu. Konkrétně si tedy poradí s jazyky jako Objective-C a Swift, jež jsou přímo určeny k programování pro jablečné produkty.

  • Původní cena: 2 290 Kč (1 490 Kč)

Incredibox

Jste hudebníkem, zajímáte se o hudbu, nebo byste rádi do toho světa alespoň nakoukli? Pokud ano, máme tady pro vás parádní řešení. Jedná se totiž o zábavnou a naučnou hru Incredibox, ve které budete skládat své vlastní skladby. Fígl je ale v tom, že nebudete mít žádné hudební nástroje, protože ve všech směrech si vystačíte se skupinou beatboxerů.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Dying Light

Hry se tematikou zombie apokalypsy, kde musíte bojovat o své vlastní přežití, mají bezesporu něco do sebe. Jestliže se mezi jejich fanoušky řadíte i vy, určitě by ve vaší knihovně neměl chybět titul Dying Light. V této hře se ocitnete ve světě, kde řádí obrovská virová zombie epidemie. Vaším úkolem bude se s nemrtvými vypořádat, přičemž v některých momentech je pro vás snadnější utéct. Zde máte výhodu v tom, že disponujete parkour uměním a překonávání překážek pro vás není problém, ale vcelku zábava.

  • Původní cena: 29,99 € (10,19 €)

Dnes nejčtenější

.