Zavřít reklamu

I přes koronavirovou krizi se letos dočkáme konání vývojářské konference WWDC20. Jak můžete tušit, tak celá konference letos bohužel nebude mít stejný průběh jako minulé ročníky, a to právě kvůli onemocnění COVID-19. Letošní WWDC20 tak proběhne výhradně on-line, přičemž úvodní Keynote je naplánována na pondělí 22. června od 19:00. Můžete se na ní těšit na představení nových operačních systémů – konkrétně se jedná o iOS a iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 a macOS 10.16. Apple po ukončení WWDC všechny tyto systémy zpravidla zpřístupní vývojářům. Kromě chystaných systémů se dost možná dočkáme také přepracovaného iMacu, společně s dalšími novinkami.

Pokud se i vy nemůžete letošní konference WWDC20 dočkat a odpočítáváte poslední dny, hodiny a minuty, tak vás s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Bohužel, žádným jiným způsobem se letošní konference kvůli koronaviru nedá zúčastnit. Jak tedy na zařízeních s operačním systémem Android sledovat živý přenos?

WWDC20 na Androidu

Bohužel, Apple jednoduše s Androidem nespolupracuje, a proto je sledování konference WWDC 2019 na Androidu složité. Pokud máte možnost dívat se na živý přenos z jiného zařízení, než je Android, určitě tak učiňte. Pokud však tuto možnost nemáte, poradíme vám, jak sledovat přenos na Androidu co možná nejjednodušeji.

Pro spuštění streamu na Androidu je nutné, abyste si z Google Play stáhli VLC Player – to učiníte pomocí tohoto odkazu. Po stažení VLC Player spusťte a rozklikněte jeho menu, které se skrývá pod ikonou dopravního kužele v levé horní části obrazovky. Z menu vyberte možnost Síťový proud a do textového pole vložte tento odkaz (bez uvozovek): odkaz bude dodán po startu konference. Poté stačí jenom potvrdit.Druhou možností je sledování přes YouTube zde. 

WWDC20 na zařízeních od Apple nebo na OS Windows

wwdc20

Dnes nejčtenější

.