Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

schizophrenia

Pokud hledáte nějakou krapet složitější hru, ve které budete doslova bojovat o úspěch, rozhodně byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na hru schizophrenia. V této hře je vaším úkolem, abyste nikdy nedopustili únik balónku po levé či pravé straně, přičemž musíte zajistit, že bude skákat shora dolů a naopak. Klíčem k úspěchu je ale tabletka uprostřed obrazovky, se kterou se musíte vyhýbat ostatním lékům, které mohou přivodit vedlejší účinky.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Happy BBQ 2020 – offline game

Ve hře Happy BBQ 2020 – offline game se zhostíte role majitele restaurace, ve které se budete specializovat na grilované jídlo. Vaším úkolem pochopitelně bude, abyste svým zákazníkům dokázali splnit veškerá jejich přání, stíhali jejich objednávky a všeobecně se postarali o perfektní provoz restaurace.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

BuyMilk: Lists in iMessage

Jestliže pro komunikaci používáte především nativní aplikaci iMessage, možná by se vám mohla hodit aplikace BuyMilk: Lists in iMessage. Představte si kupříkladu situaci, kdy s vašimi přáteli plánujete společný výlet a musíte nakoupit různé předměty. Tato aplikace vám umožní vytvořit nákupní seznam, který následně můžete skrze iMessage sdílet.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Geofency Time Tracking

Napadlo vás někdy, kolik asi trávíte času v práci, doma, ve fitcentru a na dalších místech? Odpověď na tuto otázku vám dokáže poskytnout aplikace Geofency Time Tracking, která podle GPS pozná, kolik minut či hodin jste strávili na předem nastaveném místě.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Escapists 2: Pocket Breakout

Pobyt ve vězení se samozřejmě nedá označit za něco příjemného. Ve hře Escapist 2: Pocket Breakout se zhostíte role ambiciózního vězně, který už toho má všeho dost a rozhodne se pro únik. Vaším úkolem bude naplánovat perfektní únik a především se postarat o to, aby byl ve finále úspěšný.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Cοuntdown

S pomocí aplikace Countdown dokážete velice snadno a spolehlivě vypočítat čas mezi dvěma daty. Jednoduše vám stačí zadat zmiňovaná data a o zbytek se aplikace postará za vás. Jak Countdown funguje a co všechno nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Sheltered

Považujete se za fanouška strategických her, ve kterých musíte bojovat o své přežití v post-apokalyptickém světě? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout hru Sheltered. Ve světě totiž proběhla jaderná válka, která si vyžádala miliardy obětí. Zatímco budete z důvodu bezpečnosti žít pod zemí, budete muset sbírat nejrůznější materiály a postarat se o výstavbu parádního sídla, jenž se pro vás stane domovem.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.