Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud byste ho chtěli strávit sledováním nějakého zajímavého filmu, nenechte si ujít nejnovější víkendovou nabídku. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Marťan

Sci-fi snímek Marťan pochází z režisérské dílny kultovního Ridleyho Scotta. Jeho děj vypráví o americkém astronautovi Marku Watneym (Matt Damon), kterého po prašné bouři zanechá posádka na Marsu v domnění, že je mrtvý. Markovy zásoby jsou tenké a šance na přežití malé, on se ale nehodlá jen tak snadno vzdát. Nasadí všechy své psychické i fyzické síly, aby se mohl vrátit zpátky na planetu Zemi. Když se mu podaří vyslat signál na svou rodnou planetu, rozjíždí se velká záchranná akce.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Avatar

Snímek Avatar z roku 2009 se stihl mezi diváky stát téměř legendou. Velkolepý oscarový počin režiséra Jamese Camerona vypráví o nově objevené planetě Pandoře, kterou obývají mírumilovní tvorové Na’vi. Na Pandoru se vydává pozemská posádka, která zde objeví velmi cenný minerál – ten by měl na Zemi nevyčíslitelnou hodnotu. Aby ale pozemšťan mohl na Pandoře přežít, musí dojít k vytvoření jeho genetického dvojníka. Na nelehkou misi se přihlásí bývalý námořník Jake Sully (Sam Wothington), který se rázem ocitá mezi dvěma světy.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Český dabing

Klub rváčů

První pravidlo Klubu rváčů je nemluvit o Klubu rváčů. Mladý úředník Jack (Edward Norton) trpí nesnesitelnou nespavostí, která ho pomalu, ale jistě stravuje. Bezesné noci tráví na bizarních setkáních různých podpůrných skupin. Na jednom z takových sezení potkává svéráznou Marlu (Helena Bonham Carter), na jedné ze svých pracovních cest zase poznává Tylera Durdena (Brad Pitt), který mu učiní opravdu netradiční nabídku – bydlení výměnou za pořádnou ránu. Rozjíždí se kolotoč událostí, kde se stírají hranice mezi snem a skutečností, zločinem a dobrým skutkem, a kde přestávají platit jakákoliv známá pravidla.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Smrtonosná past

Newyorský policista John McClane (Bruce Willis) přijíždí do Los Angeles s nadějí na záchranu vlastního troskotajícího manželství. McLaneova žena se právě účastní vánočního večírku v rozestavěné budově společnosti Nakatomi, která se ale nečekaně stává terčem teroristů v čele s Němcem Hansem Gruberem (Alan Rickman). Teroristé zajmou všechny účastníky večírku s výjimkou McClanea, kterému se podaří uniknout požárním schodištěm. McClane se tak stává jedinou nadějí na záchranu.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Vetřelec

Na iTunes tento víkend seženete také kultovního Vetřelce z dílny Ridleyho Scotta. Jedná se o první část legendární sci-fi ságy, v níž se v hlavní roli statečné Ripleyové – jediné přeživší z vesmírné lodě Nostromo – objevuje Sigourney Weaver. Samotné přežití ale pro Ripleyovou není ani náhodou výhrou – musí se totiž utkat s hrůznou bytostí, jejíž zárodek se dostal na palubu z líhně na neznámé planetě. Podaří se Ripleyové porazit kreaturu, která postupně zahubila všechny členy posádky lodě Nostromo?

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Bohemian Rhapsody

Skvělý Rami Malek exceluje v hlavní roli legendárního zpěváka skupiny Queen Freddieho Mercuryho. Ve strhujícím příběhu, který vypráví příběh zpěváka i celé kapely, se staneme svědky počátků hraní britské kultovní hudební skupiny, citových eskapád jejího frontmana, vzestupu a největší slávy Queen i smutného konce. Filmem provází důvěrně známé skladby skupiny, chybět nebude ani scéna legendárního koncertu v rámci Live Aid.

  • 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Dnes nejčtenější

.