Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Planets — Live Wallpaper

Sluneční soustava se dá bezpochyby označit za nádherný kousek vesmíru, ve kterém se nachází i naše planeta. Stažením aplikace Planets — Live Wallpaper si budete moci užít pohled právě na naši soustavu, přičemž si budete moci vybrat, z jaké planety se chcete koukat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

KeyKey — Typing Practice

Pokud umíte psát všemi deseti, určitě mi dáte za pravdu, že se tímto způsobem dá ušetřit spoustu času a případně i zvýšit produktivita. Jak se ale tuto schopnost naučit? S tímto vám dokáže pomoci aplikace KeyKey – Typing Practice, která je přímo určena pro Mac a zcela od základů vás naučí psát všemi prsty.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Folder Icons

Jak již samotný název napovídá, aplikace Folder Icons má co dočinění s ikonkami jednotlivých složek. S pomocí této aplikace si totiž můžete zcela přizpůsobit vzhled vašich složek, díky čemuž se můžete vyhnout případnému chaosu. Když je totiž složek hned několik, můžete se v nich vcelku snadno ztratit.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Minim for Safari

Aplikace Minim for Safari se dokáže postarat o šetření objemu přenesených dat. Jedná se totiž o profesionální a velice spolehlivý nástroj, který vám zpřístupní řadu nových možností. Díky této aplikaci totiž můžete nastavit různá pravidla a případně blokovat různé obrázky, videa či scripty.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Folder Tidy

Někdy se můžete vcelku rychle ocitnout v situaci, kdy máte ve vašich složkách kompletní chaos a nedokážete se vyznat v jednotlivých souborech. Aplikace Folder Tidy dokáže roztřídit obsah složky, přičemž samotné soubory rozdělí do příslušných podsložek.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

xLine

Máte před sebou hned několik projektů a potřebujete si značit všechny vaše myšlenky, nebo se vám častokrát honí hlavou hned několik nápadů? V takovém případě určitě nebude na škodu, když začnete používat aplikaci xLine. Tato aplikace totiž slouží k vytváření takzvaných mind map, díky kterým máte perfektní přehled nad vašimi myšlenkami.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Long Dark

Řadíte se mezi milovníky her, ve kterých bojujete o své vlastní přežití? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste se měli podívat na hru The Long Dark. V této hře se totiž ocitnete v roli muže, který se nachází za polárním kruhem a musí se vypořádat s drsnou přírodou. Budete si ale muset dávat obrovský pozor na vaše zásoby a veškeré nástrahy, protože každá chyba vás může stát život.

  • Původní cena: 24,99 € (6,24 €)

Dnes nejčtenější

.