Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chystáte se na nákup Apple produktu na splátky? Pak je nyní ta nejlepší možnost. Na iStores.sk totiž můžete nyní nakoupit na splátky bez navýšení a akontace, přičemž kromě toho vám obchod nadělí k nákupům nad 500 euro velmi pěkné dárečky. Ale pozor, akce končí už tuto neděli 17. května. 

Přestože jsou zatím pobočky iStores.sk kvůli koronavirové pandemii zavřené, smutnit nemusíte. Nakoupit na splátky bez navýšení a akontace totiž samozřejmě můžete i z pohodlí domova přes internet, což je jednak naprosto bezpečné a jednak velmi rychlé. Třešničkou na dortu je pak bezplatná doprava při nákupu nad 50 euro, což je hranice, kterou při nákupu Apple produktu překonáte levou zadní. A jaké že můžete k nákupu dostat dárečky? Asi ty nejlepší, které vůbec jsou – slevové poukazy. Pokud nakoupíte nad 500 euro, automaticky dostanete poukázku na 25 euro. Pokud pak nakoupíte dokonce nad 1000 euro, je vaše poukázka na 50 euro. Za poukázky si pak můžete samozřejmě vybrat dle libosti. 

Ale pozor, jak už bylo zmíněno výše, jak akce na splátky bez navýšení, tak na dárkové poukázky končí již tuto neděli 17. května. Rozhodně tedy s nákupem nevyčkávejte, aby vám tato paráda neutekla. Byla by to zaručeně velká škoda. 

istores-Splatky

Dnes nejčtenější

.