Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Photos Resizer – Resize Images

Jak již samotný název napovídá, aplikace Photos Resizer – Resize Images slouží pro změnu rozlišení u vašich snímků a fotografií. Tento nástroj navíc nabízí řadu dalších výhod, mezi které se řadí například možnost oříznutí, rotace, přejmenování, změna formátu a celková optimalizace.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Animated Wallpapers

Takzvané živé či animované tapety dokáží být pro naši mysl velice uklidňující a dokáží nám případně ulevit od našeho stresu. Zakoupením aplikace Animated Wallpapers získáte přístup k hned několika animovaným tapetám, díky čemuž si můžete přizpůsobit plochu k obrazu svému.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

ScrollStickies

S pomocí aplikace ScrollStickies si můžete zapisovat vaše nejrůznější připomínky a poznámky ve formě standardních lístečků, které si následně můžete připnout kdekoliv na ploše. Tyto připomínky jsou navíc vždy automaticky zálohovány, díky čemuž o ně nepřijdete při uzavření aplikace. ScrollStickies se navíc dokáže přepnout do formy čtecího zařízení a automaticky posunuje text na řádku.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Star Wars: KOTOR

Hra Star Wars: KOTOR cílí především na všechny milovníky stejnojmenné filmové série a fanoušky RPG her. V této hře se totiž ocitnete čtyři tisíce let před vznikem Galaktického impéria a budete hrát čistě za vašeho vlastního hrdinu. Bude už jen na vás, jakou cestou se vydáte a jaké schopnosti si osvojíte.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Cartoon Animator 4 Pipeline

S pomocí profesionální aplikace Cartoon Animator 4 Pipeline se můžete rovnou vrhnout do světa animace a vdechnout život vašim vlastním postavičkám. Vaše postavičky si přitom nejprve navrhnete v programu Adobe Photoshop a skrze tento nástroj se následně můžete věnovat celé animaci.

  • Původní cena: 4 990 Kč (2 490 Kč)

PeakHour 4

Pokud se zajímáte o stav vaší sítě a rádi byste získali detailnější data, rozhodně by vám na vašem Macu neměla chybět aplikace PeakHour 4. K této aplikaci můžete přistupovat přímo skrze horní menu bar, kde se můžete dozvědět podrobné informace o stavu využití sítě, kvalitě připojením WiFi a řadě dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Disco Elysium

Perfektní RPG hra Disco Elysium je nyní k dostání se slevou. V této hře se zhostíte role detektiva a vaším úkolem bude zaštiťovat výslechy různých lidí, řešit vraždy, nebo také můžete brát úplatky. Je už jen na vás, zdali se rozhodnete pro roli poctivého detektiva, nebo za vidinou zisku budete pracovat spíše pro temnou stranu. Za zmínku rozhodně stojí bohatý příběh plný možností, který Disco Elysium nabízí.

  • Původní cena: 39,99 € (29,99 €)

Dnes nejčtenější

.