Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

eXtra Voice Recorder

Nativní řešení od Applu pro záznam zvuku je poměrně spolehlivé a jednoduché. Problémem ale je, že nenabízí až tolik funkcí. Pokud potřebujete něco víc, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci eXtra Voice Recorder, která vám pomůže s nahráváním zvuku a zároveň slouží jako správce vašich audio souborů.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Chrono Plus – Time Tracker

Aplikace Chrono Plus – Time Tracker by se dala označit za vašeho správce úkolů a měřiče času, který je navíc obohacen o řadu praktických funkcí. Jestliže tedy hledáte nějaký nástroj, který vám pomůže s organizací vašeho času a zvýší tak vaši efektivitu, určitě byste tuto aplikaci neměli přehlédnout.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Mellel 4

V dnešní době je velice důležité, abychom měli k dispozici co možná nejlepší nástroje pro kancelářskou práci. Pravděpodobně nejdůležitější je samozřejmě textový procesor. Zakoupením aplikace Mellel 4 získáte perfektní nástroj pro správu vašich textů a dokumentů, který nabízí řadu funkcí a podporuje používané formáty.

  • Původní cena: 1 250 Kč (929 Kč)

Keys for Safari

Co takhle ovládat webový prohlížeč pouze s pomocí vaší klávesnice? Díky aplikaci Keys for Safari se již nebudete muset natahovat pro vaši myš či trackpad a vystačíte si pouze s obyčejnou klávesnicí. Tento nástroj vám totiž vykreslí různá písmena na dané elementy stránky a vám je již stačí napsat, čímž nahradíte kliknutí.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Be Focused Pro – Focus Timer

Aplikace Be Focused Pro – Focus Timer je pravděpodobně nejpopulárnějším nástrojem, který vám pomůže s maximalizací vaší produktivity. Proč je ale tak oblíbený? Odpověď je jednoduchá, aplikace zkrátka funguje a plní svůj účel. Tato aplikace vás totiž udrží soustředěné na vaší práci, a to za pomocí takzvaných pracovních intervalů.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Mail Notifr

Jestliže na svém Macu nemáte, nebo případně ani nechcete emailového klienta a na váš mail se díváte zpravidla pouze prostřednictvím internetu, možná by vás mohla zaujmout aplikace Mail Notifr. Tento nástroj se totiž dokáže napojit na váš účet a poslat vám notifikaci v případě, že vám přijde nový email.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

911 Operator

Jak již samotný název napovídá, ve hře 911 Operator se zhostíte role operátora tísňové linky a vaším úkolem bude pomáhat volajícím lidem. Nejedná se však o snadný úkol, jelikož se budete muset vypořádat s příchozími hovory a odpovědně reagovat. Z tohoto důvodu budete muset volajícím radit například s první pomocí, protože v jiném případě může dojít ke ztrátě na životech. Samozřejmostí také je, že se i ve hře nacházejí hloupí vtipálci, kteří vám budou volat pouze ze srandy.

  • Původní cena: 14,99 € (1,49 €)

Dnes nejčtenější

.