Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Mouse Hider

Jak již samotný název vcelku prozrazuje, aplikace Mouse Hider slouží pro skrytí vašeho kurzoru. Tento nástroj se může náramně hodit například lidem, kteří často přednášejí. Mouse Hider konkrétně nabízí tři módy. Buďto si můžete nastavit, že se váš kurzor skryje po nějaké době, při naražení do boku displeje, nebo s pomocí klávesové zkratky.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Fleet: The Multibrowser

Jestliže se věnujete vývoji webových stránek a aplikací, určitě se čas od času věnujete poctivému testování. S tím by vám mohl pomoci prohlížeč s názvem Fleet: The Multibrowser, který vám umožní porovnávat hned několik stránek najednou, postará se o jejich automatické obnovení, usnadní vám scrollování a nadále nabízí řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Infinity Monitor

Aplikace Infinity Monitor pochází od stejného studia jako aplikace Mouse Hider a cílí především na uživatele, kteří při své práci využívají hned několik monitorů. Tento nástroj vám totiž značně urychlí přechod kurzoru z jednoho monitoru na druhý, což vám může šetřit čas a případně maximalizovat produktivitu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Batch Photo Resizer

Určitě vás napadlo, že aplikace Batch Photo Resizer slouží pro změnu rozměrů u vašich snímků a fotografií. Tohle ale není všechno. Tato aplikace si nadále poradí s převodem napříč různými formáty, změnou velikosti a přejmenováním. Hlavní výhodou je, že s pomocí Batch Photo Resizer můžete takto upravovat hned několik snímků najednou a ušetřit tak množství času.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Earth 3D – World Atlas

Pokud se zajímáte o geografii a rádi byste se v tomto směru zlepšili, rozhodně byste měli využít dnešní akci a pořídit si aplikaci Earth 3D – World Atlas. Jedná se totiž o interaktivní glóbus, který vám ukáže řadu významných zeměpisných objektů a poloh, o kterých vám poskytne řadu informací. Tímto způsobem můžete perfektně prohloubit vaše znalosti a denně tak poznávat svět.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Farming Simulator 19

Toužili jste někdy po tom, že byste si otevřeli vlastní farmu, obdělávali pole, starali se o zvířata a zaštiťovali bezproblémový chod vašeho hospodaření? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak je tady Farming Simulator 19 přímo pro vás. V této hře se vžijete do role farmáře a čeká na vás nekompromisní farmářský zážitek.

  • Původní cena: 24,99 € (14,99 €)

Kingdom: New Lands

Hra Kingdom: New Lands je zcela kompletně o prozkoumávání, objevování a přežití. V této hře se ocitnete v roli monarchy, který musí vybudovat své království od úplné nuly. Musíte tedy objevovat různé předměty, zdroje a získávat si tak přízeň lidí. Probléme ale nastává v momentě, kdy přijde noc a na vás se vrhnou ty nejrůznější příšery.

  • Původní cena: 14,99 € (3,74 €)

Dnes nejčtenější

.